Български > Дискусии

Помаци от Велинградско!

<< < (9/130) > >>

Nazmi:

--- Quote from: ves.K on March 05, 2009, 11:12 ---Виж с Бареков се познаваме и с интерес му гледам предаванията-относно за Велинград мисля че ситуацията която изплува там не е по различна от много други места- проблемите на ежедневието не са чужи на никого.Според мен освен безработицата в района има какво да се желае още и в областта на пътната инфраструктура.

--- End quote ---
  Прав си,съгласен.След Дупница- Велинград беше проблема.Питам се освен реклама на БТВ дали някои журналист би тръгнал по селата надолу сред народа как живеят и издържат семейства,или да речем в Якоруда как е,нека който знае да сподели!

Сидхарта:
И виж има си и закони има и гражданско общество-хората свободно си говореха проблемите така се решават в свободни дискусии  и нека не говорим за политика нали така трябва в сайта -нека не плюем по този или онзи има си институции който трябва да вземат отношение ако има достатъчно основание за това.Колкото за организация РОДИНА не виждам какво лошо има да се говори за нея та нали тя е изградена от хора българомохамедани-помаци.

Gelina:
Тука е темата за помаците във велинградско,не за Родина! :P

Nazmi:

--- Quote from: ves.K on March 05, 2009, 11:28 ---И виж има си и закони има и гражданско общество-хората свободно си говореха проблемите така се решават в свободни дискусии  и нека не говорим за политика нали така трябва в сайта -нека не плюем по този или онзи има си институции който трябва да вземат отношение ако има достатъчно основание за това.Колкото за организация РОДИНА не виждам какво лошо има да се говори за нея та нали тя е изградена от хора българомохамедани-помаци.

--- End quote ---
   Хайде върни се по горе дето си публикувал линка и тогава ми говори за българомохамедани-помаци,виж си постинга за МомчилВойвода и ми кажи за какво говори.Аз не говоря за политика тук,но не виждам смисъл да ни се раздухват теории за такива! Проследи всички видеоклипове на твоя авер Момчил! Темата е за помаците във Велинградско,а не за измислени Теории за българомохамедани-помаци!!!

Сидхарта:
Хайде Назми Момчил Войвода не ми е никакъв авер-а односно темата мисля се включвам в нея защото всички процеси и тенденции възникнали сред тази общност се включват в нея включително и различните личности с различните им възгледи нали така- щом са от този район.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version