Български > Дискусии

Помаци от Велинградско!

<< < (93/130) > >>

sultan selim:

--- Quote from: KaraIbrahim on May 27, 2010, 00:38 ---    Що не го оставите човека на мира?Кого точно е предал?
  В негово лице аз виждам един много успешен изпълнител на народни песни-български,помашки и македонски.

И вместо да се гордеем,че "наше момче" толкова е успяло,ние бързаме да го залеем с помията на дребничката си злоба.

Иди после обяснявай,че сме нещо по-различно от българи...

--- End quote ---
предал  е  маика  си  баща  си   роднините  помашкия  народ   

sultan selim:
Когато  ходел  в   сьрница   показвал  гордо   крьст   на   гьрдите   

dim56:

--- Quote from: sultan selim on May 28, 2010, 19:36 ---Когато  ходел  в   сьрница   показвал  гордо   крьст   на   гьрдите   

--- End quote ---

Вай, вай, нимой думай :'(   
Да се обеси не да се награди (бе някъде май тряа запитайка мъ ни знам де беше   ??? )

KaraIbrahim:

--- Quote from: sultan  selim on May 28, 2010, 19:36 ---Когато  ходел  в   сьрница   показвал  гордо   крьст   на   гьрдите

--- End quote ---
 Това не е причина да го разпъваме на кръст.
Докато за едни кръстът е религиозен символ,то за други е просто украшение.
Надявам се и сега да е такъв случаят.Все пак не е е чуло човекът да се е покръстил.
 И дори да е,то си е негов избор и не би трябвало да пречи на никого.
   Нека да го ценим като певец на Родопа и на помаците.

yusu:

--- Quote from: KaraIbrahim on May 29, 2010, 01:18 --- Това не е причина да го разпъваме на кръст.
Докато за едни кръстът е религиозен символ,то за други е просто украшение.
Надявам се и сега да е такъв случаят.Все пак не е е чуло човекът да се е покръстил.
 И дори да е,то си е негов избор и не би трябвало да пречи на никого.
   Нека да го ценим като певец на Родопа и на помаците.

--- End quote ---

Не кръст а камбаната от камбанарията на рязания поп боян да свали и да си я закачи на врата, той пак ще си остане помак за тези пред които е решил да се подмаже. Още по- лошо той ще бъде помак -предател. Колкото до таланта, има безспорен талант ама да се нагажда . Итой не е единствения такъв талант има ги много, абе жалка картинка сме! Боли ме да го кажа но е така.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version