Български > Дискусии
Възродителният процес - Горчиви Спомени !
mustafa_b:
Тук не става дума за обикновен бой. Говорим за тормоз, изнудване с цел отказване от най-святото - религията. Но това едва ли е разбираемо за един атеист.
Преди време ми разказаха следната случка. Когато интернирали хората през март 1973 год., един човек е бил убиван сто пъти. - Това не е възможно - отговорих им аз - човек умира само веднъж.
-Грешиш -ми каза човека. Като го натоварили на камиона след десет минути спрели, изкарали този човек навън, извадили пистолет и го насочили към него. - "Тук ще те разтреляме!" След което прибрали пистолета и казали, че мястото не е подходящо и разстрела се отлага. Продължили и след 5 минути спрели отново. Изкарали човека и пак насочили пистолета. - "Тук вече ще умреш!"... Но пак се отказали. И така се подигравали с горкия човек - 100 пъти докато пристигнат някъде в Северна България!
Сто пъти умиране!!!
abc:
Мустафа, атеистите не са киборги или роботи. Пък и не прочетох нечии пост в подкрепа на тези събития, даже от атеистите или "битовите" вярващи.
ДПС е турска партия с претенция за монопол над мюсюлманите. Кажи ми, според теб защо за тях тези събития са табу или най-малкото неинтересни? И защо въпреки това, въпреки, че шантажира хората си, те пак гласуват за тях.
Metka:
--- Quote from: PETER on May 08, 2009, 22:49 ---Метка, ще ти кажа за една случка с бившия министър-председател на Княжество България - Петко Каравелов. По време на русофилските бунтове той е арестуван и хвърлен в печално известния затвор "Черната джамия" и е държан там 40 дни, като почти всеки ден е бит. След освобождаването му при него идват чуждестранни журналисти и го питат - Г-н Каравелов, Вас биха ли Ви? - Каравелов отговаря с следните думи "Господа, в България не бият".
Та странното при Вас е че хем се оплаквате че сте бити, хем гласувате за биячите си.
Е те това не мога да го разбера. ???
--- End quote ---
PETER, nasilie i jertvi ima navsqkade.
Tova e sveta na nasilnicite i tehnite jertvi>
Az otvorih predi to4no tema s takova zaglavie, no za jalost tam sashto mi se nahvarliha ime atakuvaha razni banalno izvestni osobi koito s razni literaturni paskvili mi zamarsiha temata.
Temata sega e zakliu4ena i rezulatat e qsen -
1 : 0, za nasilnicite.
Sega predi 4as otnovo imame rezultat i cifrata se promeni i stana 2 : 0
Dokoga PETER?
Dokoga shte tarpime nqkoi da ni kontrolira strahovete si?
Dokoga shte nosim travmata v sebe si?
Nima tuka nqmame mqsto i svobodata da pishem?
Shto se otnasq za Petko Karavelov, slu4kata e istinksa moje bi.
Varvam ti , no ne e li vidimo `e i v dneshnoto balgarskoobshtestvo e generirano ogromno nasilie?
I za tova pak trqbva drugi da sa vinovni - cigani, turci, pomaci taka li?
Bili sme iskali da razrushime balgarskata darjavnost, separatizam i taka natatak!
Kak moje takiva gluposti?
Nie tarsime patia kam sebe si i vie pobesnqvate 4e sme otrodnici, radikalisti...
Tova li e nasar4avane na integraciata ni?
Ne namirate li za neumestna naludni4avata ideq 4e jertvata bi se identificirala s nasilnika si?Ta sega da ne e mra4noto srednovekovie?
Pomisli varhu poslednote izre4enia...
PETER:
Метка,
То Стокхолмския синдром си е научен факт.
Не ми приказвай врели-некипели ами чети това.
ДЕКЛАРАЦИЯ
на българските мюфтии
до Българската телеграфна агенция
http://www.promacedonia.org/hh_gja/hh_gja_pril_3.html
Ако се поровиш в публикацията ще откриеш още доста любопитни имена.
Та, колкото имам нещо общо със заключените ти теми, толкова имам нещо общо и с травмите ти.
Обаче се някой трябва да ти е виновен.
А като търсиш пътя към себе си, то си го прави, никой не ти пречи, ама не гази България и не си измисляй фантазии.
Metka:
PETER ti ili se pravish na balam ili nie sme balami.
Tova koeto sam napravil za Bulgaria ti cial jivot ne mojesh da go napravish.
A pak za zaslugite mi ne o4akvam ot tebe medal za patriotizam .
Po skori ti bi me pratil v sibir.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version