Български > Дискусии

Възродителният процес - Горчиви Спомени !

<< < (25/172) > >>

Nazmi:
Преди близо  20 години помаците с дни мръзнеха заради имената си! Прекланям се пред тези дето забравиха всичко и се дигнаха да си  върнем имената.Нямам думи.Поклон и уважение!http://www.youtube.com/watch?v=YTxN5S9Msnk#ws-lq-lq2-hq-vhq-hd

Nazmi:
Погледнете измъчените лица на помаците в декемврийския студ и вярата в очите за насилствената смяна на имената!!!Преди близо  20 години помаците с дни мръзнеха заради имената си! Прекланям се пред тези дето забравиха всичко и се дигнаха да си  върнем имената.Нямам думи.Поклон и уважение!http://www.youtube.com/watch?v=YTxN5S9Msnk#ws-lq-lq2-hq-vhq-hd

Nedim Mehmedoski:
Jas se poklonuvam pred sive ovie bracha i sestri pomaci-muslimani i go molam Allah dz.sh. da gi nagradi i na dunjaluk i na ahiret.Isto taka bi predlozhil da sekoja godina na 28/29 dekemvri prigodno da se sechavame na ovie nashi heroi!Inaku jas si go chuvam celoto video vo mojata kolekcija i chesto go gledam.Selam do site,a posebno dokolku tuka na forumot ima nekoj od uchesnicite na protestite!.

Metka:

--- Quote from: Torbesh on May 10, 2009, 15:02 ---Jas se poklonuvam pred sive ovie bracha i sestri pomaci-muslimani i go molam Allah dz.sh. da gi nagradi i na dunjaluk i na ahiret.Isto taka bi predlozhil da sekoja godina na 28/29 dekemvri prigodno da se sechavame na ovie nashi heroi!Inaku jas si go chuvam celoto video vo mojata kolekcija i chesto go gledam.Selam do site,a posebno dokolku tuka na forumot ima nekoj od uchesnicite na protestite!.
--- End quote ---

Torbesh, v Breznitsa vsqka godina ima sabor , praznik koito e posveten na vryshtaneto na imenata prez 1989g
Vsqka godina na tazi data - 29 XII idvat folklorni grupi v selo Breznitsa i nashencite kazvame na toa den - Kortulush Bayram.
Mnogo shte se radvame ako vie nashencite ot Makedonia , Albania,Kosovo doidete na tozi sabor.Ot tozi sabor ima tuka v saita sliki i video...
Eto edno video ot tozi sabor v Breznitsa:

http://www.youtube.com/watch?v=V5s6QDaJORQ

Az syshto sam bil v Sofia prez 1989 godina pred parlamenta .
Tezi hora koito gi gledash na videoto sa od nashenskite sela ot Nevrokopskia, Yakorudskia i Velingradskia region.

PETER:

--- Quote from: mustafa_b on May 09, 2009, 06:27 ---
Странно защо ли личните имена на тези "мюфтии" са с по една буква ??? А фамилиите Георгиев и Илиев са "типични" за мюсюлмански религиозни водачи.

Тази декларация е като гласуването за БКП - 99,99% от избирателите подкрепяха партията на изборите. Пропаганден фалшификат.

--- End quote ---

От къде да знам защо са с по една буква.
А ако счетеш че това е  фалшификат отиваш в градската библиотека където се пазят старите вестници и проверяваш.
Отдолу на "фалшификатът"  са упоменати вестник,година и брой и дата.

Най-святото е животът.
Не ми пробутвай атеизма като комунизъм или шовинизъм. За мен комунизма е догма.Религия.
Също като исляма, християнството и прочие религии. Шовинизмът е болест.
Хората не са свободни ако са равни и ако са равни не са свободни!
Няма лошо човек да си пази вярата, но не на всяка цена.
Цената която не бива да се допуска е отнемането на чужд живот.
Затова най-важното трябва да е животът и хуманизмът, а не вярата.

Metka,
и ти си ми ясен. Искаш помашка нация.Ами добре? Прави си я. Но все пак стъпвай на фактити а не на измислиците.
 Аз пък искам вече да няма нации.

Imagine there's no countries
It isn't hard to do
Nothing to kill or die for
And no religion too
Imagine all the people living life in peace

Аз приемам това хората да имат болка от преживяното, да имат мечти и стремежи,  но не приемам и не съжелявам някой който хем търси съчувствие и разбиране, хем подкрепя насилниците си.
Къде са осъдените от Вас възродители за възродителния процес? Нали са Ви били?
Значи можете да заведете съответните съдебни дела и да получите удовлетворение.
Не знам за нито едно дело.

Не съм сменял ничии имена и не съм гонил никого, затова не позволявам де ме замесвате, както и да замесвате невинните хора.
Вината винаги е индивидуална и всеки каквото е правил да си плаща.
Само че вместо да накарате комунистите да си плащат ги избирате.

Моят атеизъм не е войнстващ а просветен. Не го налагам, а го споделям.
Не плаша никого с модераторите, а се опитвам да разговарям културно. Толкова ли е трудно?
Освен това нямам група и не членувам в никаква група.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version