Български > Дискусии

Възродителният процес - Горчиви Спомени !

<< < (27/172) > >>

mustafa_b:
Tralala, към мен ли се обръщаш?! Въобще прочете ли тази тема, както и многото други с материали за ВП?

И ти ли накланяш везните към тероризма - атентата на гара Буново е предпоставка за началото на ВП? Що за ирония е това?!

Subeyi Kurt:
şte e po-logiçno da govorim za segaşnite neo-vızroditeli koito oşte nosyat v glavite si lumpeski idei beter predişnite. Mnogo dobre gi vijdame po razni temi, a te gorkite si pıhat glavite v pyasaka i si mislyat çe ne se zabelyazvat ; :DD

PETER:
Мустафа, на крива ракета контекста бил виновен. ;)

Едно е да се саможертваш САМ в името на вярата (името),или каквото си искаш, друго е да караш свои близки да се жертват, при положение че не желаят това, а коренно различно е да жертваш невинни хора в името на някаква своята вяра.
Толкова ли е трудно да се схване?

Бях малък през последната смяна на имената, но си спомням много добре за съседа ни (Селим) как приказваше за някакви негови роднини дето го карали и заплашвали за да се изсели.
Единия му син замина, той и другият с много зор останаха.

А атакувам религиите ,ДОКТРИНИТЕ С ПРЕТЕНЦИЯ ЗА НЕПОГРЕШИМОСТ, защото считам че те са в основата не толкова на саможертвата, колкото на жертва на невинни хора.

Метка,
Прочети си по-предния си отговор към мен и виж кой кого "сатанизира".
Изкара ме шовенист, комунист и т.н. само защото ти казвам да стъпваш върху реални историческите фактите а не върху собствени измислици. Изкарваш помаците автохонно население, като забравяш удобно че онова население изобщо си е нямало представа че са помаци, при положение че самата дума помаци я е нямало и е сравнително нова.
Също като античките македонци, дето се водят преки потомци на Александър.
Друго в теб не ми пречи.
Чувствай се и се определяй както искаш, но го прави честно.

abc:
subigi kurt със всичко казано от теб съм 100% съгласен

--- Quote from: subigi kurt on May 11, 2009, 13:47 ---şte e po-logiçno da govorim za segaşnite neo-vızroditeli koito oşte nosyat v glavite si lumpeski idei beter predişnite. Mnogo dobre gi vijdame po razni temi, a te gorkite si pıhat glavite v pyasaka i si mislyat çe ne se zabelyazvat ; :DD

--- End quote ---

mustafa_b:

--- Quote from: PETER on May 11, 2009, 14:04 ---Мустафа, на крива ракета контекста бил виновен. ;)

Едно е да се саможертваш САМ в името на вярата (името),или каквото си искаш, друго е да караш свои близки да се жертват, при положение че не желаят това, а коренно различно е да жертваш невинни хора в името на някаква своята вяра.
Толкова ли е трудно да се схване?

--- End quote ---

Ясно! Значи държавата няма право да изисква наборна военна служба, защото това е против волята на много новобранци. Нямат право и да ме мобилизират при военно положение.

Ех, ПЕТЕР, де да бяха толкова елементарни общочовешките ценности!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version