Български > Дискусии
Възродителният процес - Горчиви Спомени !
Nazmi:
dim56, Къде видя политика,ако може да ми посочиш! Иначе това дето е пуснал Тео е само статия от 24 часа писана от журналист! А за повдигнатия проблем по горе наистина знам,че е имало такива случаи в болниците при израждане на бебета от друга националност по време на" екскурзията " през 1989 година!
Българин:
Статията не е писана от журналист, а от един объркан от скандали в личния си живот политик и бивш лекар, Назми. И целта е да привлича внимание към себе си, както го прави Янето.
Дайте едно сериозно доказателство, че са "стерилизирани" жени в Разград, или пък където и да е.
dim56:
На вниманието на Назми:
--- Quote from: teo on June 02, 2009, 00:05 ---...Днес ни управляват потомствени агенти на които вие след 3-4 дена ще си дадете гласа и доверието си на тях.Един от потомствените агенти и доносници на малцинствата и традициите на малцинствата е Юнал Лютфю от "любимата ни партия"- ДПС.За мен един потомствен "чантаджия" като Юнал Лютфу,отдавна далеч от проблемите ни ...
--- End quote ---
NO COMMENT
Nazmi:
dim 56,разбирам те! Питам обаче къде е агитацията за определен политик,Тео в постинга си е посочил как да се предпазим от такива доносници като посочения,и има основание.Едно е да се споменава политик или партия и друго е да се призовава да се гласува за определена личност.Когато се посочват грешките на дадена личност НЕ е политика,погледни над Тео постингите на Българин и ПНК2003,просто не смятам че има политика,иначе веднага слагам изстривалката и гумата! ;)
dim56:
Спирам, проблема не е мой. Можеш да изтриеш настоящия ми пост, защото е спам ;)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version