Български > Дискусии

Възродителният процес - Горчиви Спомени !

<< < (42/172) > >>

Metka:

--- Quote from: roikata1 on January 29, 2010, 07:37 ---А може би и някой от вас,Метка или Назми,сте били част от тези предатели

--- End quote ---

- Да предатели сме.
Но бих искал да дойдеш да ми го кажеш това на една ръка разтояние.

roikata1:
 Дааа,как боли истината,а! И каква е разликата дали си на ръка разстояние или на светлинни години-бъди мъж,където и да си, а не само да трупаш мускули! Защо, ще ме набиеш ли или какво! Или като можеш да триеш материалите ми в сайта и мислиш,че можеш и да се саморазправяш физически,а!Всъщност не се учудвам,спомням си как реагираха в Брезница април месец,а ти май беше от там! ЖАЛКО,мноооого жалко! Хората от ДС са действали по същия начин,още едно доказателство за миналото на някои бабаити!

Nazmi:

--- Quote from: roikata1 on January 29, 2010, 07:37 ---А защо ми изтрихте материала,господа властващи във форума? Материала ми беше точно по темата! А може би и някой от вас,Метка или Назми,сте били част от тези предатели и сега в лицето на нашите Рибновски герои виждате себе си!?! Защо въвеждате теми от които ви боли? Бъдете чисти и искрени,поне от мюсюлманска гледна точка! А какво показват по телевизията,засяга само живота в Рибново,така че не се срамувайте от себеподобните! Колко сте Велики само!

--- End quote ---
Ройката,не се прави на ербап,хора като Метката и Мустафа_b,аз,Рахмие,Ондер...от години по форумите и тук защитаваме каузата всекидневно.Ти цъфна тук в сайта след като рег.партийката си и нямаш грам уважение на предходните преди теб.В интерес на истината и по горе съм казал,че те толерираме и търпим тук.Замисли се с какво си допринесъл освен със заяжби на лична основа!!!

Metka:

--- Quote from: Nazmi on January 29, 2010, 12:40 --- Ройката,не се прави на ербап,хора като Метката и Мустафа_b,аз,Рахмие,Ондер...от години по форумите и тук защитаваме каузата всекидневно.Ти цъфна тук в сайта след като рег.партийката си и нямаш грам уважение на предходните преди теб.В интерес на истината и по горе съм казал,че те толерираме и търпим тук.Замисли се с какво си допринесъл освен със заяжби на лична основа!!!

--- End quote ---

Назми, абе той още от самото начало се нахвърля на Админите, се едно сме му изяли яденето.
Ние администратори ли сме или лукови глави.
Били сме предатели...
Той вместо да седне да напише нещо , есе,анализ или пък програма за развитие на общноста ни, тръгнал да се заяйда с нас без да сме му виновни.
Или пък да му текне да направи или предложи авторски проект за региона в които живее.
Изобщо не разбирам защо пише неща , който будят смях.
От уважение към Гелина, спирам да му одговарям. Тука в Брезница неговото име е известно одавна.
Обаче си запазвам правото, когато се срещна някой ден с него , да се опитаме да направим достоен диспуд.

Rahmie:
Еи ора кво става тук, чак ша са набахтети... по спокоиничко де... :D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version