Български > Дискусии
Възродителният процес - Горчиви Спомени !
Dilmana:
До Гелина
Да, жени в бели забрадки са. Но на втората снимка има не само жени с бели забрадки, има и жени с тъмни (черни) забрадки с бели кантове по краищата.
Dilmana:
Метка, на снимките жените все още са с носии. Моля ви, разпитайте близки и познати кое може да е това село, нека разгледат площада.
dim56:
Наистина доста е възможно населеното място да е Якоруда. Не съм разпитвал познати от Вълкосел или Годешево как е преминало преименуването там, но си спмням, че ексцеси имаше докато се сменяха имената; когато вече се правеха паспортите, не знам да е имало някакви вълнения.
Дано се включат съфорумци от тези села и да помогнат за идентифицирането на селището.
Dilmana:
Здравей, dim56 ,а площадът на Якоруда не е ли по-голям? Прилича ли на този площад?
Metka:
--- Quote from: roikata1 on February 01, 2010, 22:12 ---Да, снимката определено е на хора,от които не е зависело как трябва да се обличат! А преждеговорящият определено има опит в тази насока,така че може да му се вярва!?!Той казва,че това не е било по тяхно желание,а по чие,"Другарю партиен секретар?" Как ги правехте по-красиви, БЕЗСРАМНИЦИ!!!
--- End quote ---
Къдри Уланов, това че нарушаваш за пореден път правилата на форума е ясно.
Но не е ясно защо като лидер на нерегестрирана партия се опитваш да клеветиш - изобщо пък не ми е ясно защо го правиш.
Мога ли да те помоля да ми разясниш какво точно искаш да кажеш?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version