Български > Дискусии

Възродителният процес - Горчиви Спомени !

<< < (65/172) > >>

Hashashin:
Моята е езическа ама тва няма никакво значение в случая.

Hadj:
  Видно е и ръзсъжденията са ти езически

Kaplan:

--- Quote from: Балканджия on February 17, 2010, 08:31 ---Поповете са били в селата ви, когато българската войска е била там, след като тя се оттегля се връща османския аскер. Аз пък съм срещал син на човек от така наречения помашки полк в турската войска, който ми е разправял как целия помашки полк дезертирал и минал на страната на България. После през 1913 година 10-ти Родопски полк на Българската армия съставен на 90% от смолянски помаци безстрашно настъпва към Одрин и го превзема. Да именно помаци са превзели, "непревзимаемия Одрин".

--- End quote ---

Тц тц тц...

Балканджия пак нещо си в грешка, с една дума ти казваш, че помаците и българите са живеели мирно и щастливо :D. Т'ва за помаците и българската армия на 1000000 % не е истина, сори брат, ама грешна информация са ти дали... Бил съм в смолянско, знам че помаците не са както в Чеча и неврокопско, ама ти ги изкара...най-големите националисти.  Абе човек, как си представяш ти помаците клани до преди дни от българите, и после заедно със тях срещо турците.... От моя род, също е имало войници в турският аскер и знаеш ли какво се случва с тях след 1913 г. ? След войната те остават 8 години в пределите  на Турската империя. Не смеят да се върнат... Хубаво си помисли защо?

Hashashin:

--- Quote from: Hadj on February 17, 2010, 17:18 ---  Видно е и ръзсъжденията са ти езически

--- End quote ---
Какво ще рече езически разсъждения, оти не знам какво прави едно разсъждение езическо, християнско или мюсюлманско?

Hashashin:

--- Quote from: suleiman94 on February 17, 2010, 18:10 ---Тц тц тц...

Балканджия пак нещо си в грешка, с една дума ти казваш, че помаците и българите са живеели мирно и щастливо :D. Т'ва за помаците и българската армия на 1000000 % не е истина, сори брат, ама грешна информация са ти дали... Бил съм в смолянско, знам че помаците не са както в Чеча и неврокопско, ама ти ги изкара...най-големите националисти.  Абе човек, как си представяш ти помаците клани до преди дни от българите, и после заедно със тях срещо турците.... От моя род, също е имало войници в турският аскер и знаеш ли какво се случва с тях след 1913 г. ? След войната те остават 8 години в пределите  на Турската империя. Не смеят да се върнат... Хубаво си помисли защо?

--- End quote ---
Сюлеймане за твоите деди не знам, а честно казано слабо ме интересува. Аз знам моите деди и прадеди за кого са се били, с кого са се били и как са се били. Вместо да висиш по форумите вземи и прочети малко за 10-ти родопски полк, за това какви са били войниците в него и за това как е участвал в превземането на Одрин. След това ако не верваш иди по смоленските села и разпитай местните хора и мюсюлмани пък и християни как дядовците и бащите им се се били за България и те с радост и гордост ще ти разкажат. Когато направиш това ела пак и вече подготвено ми отговори. До тогава думите ти ще са като бръмчене на мухи в ушите ми!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version