Български > Дискусии
Възродителният процес - Горчиви Спомени !
Hashashin:
--- Quote from: mechta on March 15, 2010, 20:08 ---юропомак, и ти на моите години ще да си забравил доста неща, но все пак е факта дали в тази или онази книга. не е толкова важно. по-важно е че помаците отдавна са почти асимилирани а този процес вече е успял и при турците. аз нямам претенции да бъда това и онова стига да бъда равнопоставена с българите, но както върви скоро тая няма да я бъде, защото те все ще са"богоизбрани" и ще заемат властовите позиции. ако греша кажете ми има ли някой генерал турчин, помак,циганин или академик турчин, помак,циганин, или в йерархията на полицията някой там над капитан да е циганин помак, турчин.а някоя българка да мете улиците. може да ми се изсмеете, но аз мисля, че циганите заслужават да бъдат почитани като всички хора. ако не са те кой ще чисти боклуците на България. да спрем само да ги обвиняваме в кражби.то големите крадци ги знае всеки но никой не смее и гък да каже. проблемите са много по-дълбоки и съществени, отколкото ни ги представят.
--- End quote ---
Мечта, ето ти помаци на висши постове- Алексей Петров- бивш негласен шеф на ДАНС, Велин Хаджолов- бивш шеф на отдел задържания в ДАНС, Петър Стоянов- (баща му е помак)- президент на България, Зорка Първанова- съпруга на настоящия президент, Владимир Уручев- евродепутат и експерт на ГЕРБ, професор Теофил Гачилов- председател на Световната федерация по хладилна техника, конструктор на хладилниците "Мраз" и още знайни и незнайни. Така че помаци на висши постове и имало, има и пак ще има. Няма смисъл да се жалваш о оплакваш.
KaraIbrahim:
Мехмед Дикме,например.Има и други,в момента не ми се издирват.Наистина не бива да се оплакваш.
mechta:
брей, че известни людкове бре! що не попиташ тях дали е вярно твоето твърдение?
хубав ти е огъня балканджи но кой ще гори в него? това като заплаха ли е или липса на самочувствие от произхода ти.
аз пак ще се позова на един много умен славянин, дето пак беше припознат, но както и да е.
"О, неразумний юроде, поради що се срамиш..." нататък всеки знае. та думата ми е, че помака никога не се срамил от себе си и рода си. и няма защо да се срамува....
политиците нямат етническа принадлежност - те са европейци.
Hashashin:
--- Quote from: mechta on March 16, 2010, 09:06 ---брей, че известни людкове бре! що не попиташ тях дали е вярно твоето твърдение?
хубав ти е огъня балканджи но кой ще гори в него? това като заплаха ли е или липса на самочувствие от произхода ти.
аз пак ще се позова на един много умен славянин, дето пак беше припознат, но както и да е.
"О, неразумний юроде, поради що се срамиш..." нататък всеки знае. та думата ми е, че помака никога не се срамил от себе си и рода си. и няма защо да се срамува....
политиците нямат етническа принадлежност - те са европейци.
--- End quote ---
Мечта, къде в огъня видя заплаха или срам от произхода ми, че не ти схванах гениалната мисъл, явно съм много прост за да се меря с теб и твоите умозаключения. А пък Паисий оти го намеси ми е тъмна Индия.
Можеш да ги питаш ти вярно ли или не твърдениято ми, за тях се знае много отдавна какви са и що са.
Hashashin:
--- Quote from: celestialwish on March 16, 2010, 08:59 ---А някой пак такъв, но с мюсюлманско име, има ли?
Или с други думи: има ли помак на висш пост,
на който да му личи примерно по името,
или въобще по нещо забележимо, че е помак?
--- End quote ---
Както и сама знаеш мнозинството помаци са с български имена. Говоря така защо смоленските помаци са най-многобройни, а огромното мнозинство от тях са с български имена, същото важи и за тетевенските помаци. Не виждам защо някой трябва да му личи по нещо от къде е. Ако толкова искаш да проличи порвери ги дали са сюнетисани и се успокой.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version