Български > Дискусии

Възродителният процес - Горчиви Спомени !

<< < (9/172) > >>

Rahmie:

--- Quote from: Isyankar on March 14, 2009, 22:49 ---И нито дума за помаците :(

--- End quote ---

E ne ni e za sefte, sviknali sme da sme nevidimi... :)

kasmet70:
Но все пак има учебници в ,които се натрапва християнството ,като основна религия.Тук не мога да се съглася.Детския мозък по-лесно се маниполира,и може да му се втълпи кое е "правилно".Предлагам да спрем,че бъркаме темите.

Isyankar:
kasmet70, аз говоря конкретно за предмета религии.

За другите предмети по друг начин стоят нещата. Аз самият съм преподавател география една година в гимназия, тъй като имам и педагогическо образование. Бих казал, че исляма има подобаващо място в учебниците по география на България. Да, християнството е основна религия в тези учебници с над 80% - нима е лъжа ? Но това не значи, че е игнориран исляма, напротив - учениците в гимназия по-лесно ми отговарят къде е разпространен исляма в България, отколкото християнството, тъй като само за първата религия се изучава с доста точности в кои райони е разпространена. Познавам се на практика със всички екипи, които пишат учебници по география - не мисля, че има някакви недостатъци по отношение на религиите там. За историческите - не съм толкова дълбоко запознат.

bnv:
Слава на Възродителния процес, едно от малкото добри неща сторени от комунистите :)

Nazmi:

--- Quote from: bnv on April 03, 2009, 22:26 ---Слава на Възродителния процес, едно от малкото добри неща сторени от комунистите :)

--- End quote ---
  Слава ли,провокатор такъв,играеш си със съдбата на стотици загинали  и избити помаци и турци през комунизма,не ви е срам провокатор такъв,след малко ще ви пусна ваканция завинаги тук да не влизате в помак.еu,нека просто Форумистите тук да ви разобличат!!!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version