Български > Дискусии
Възродителният процес - Горчиви Спомени !
Hashashin:
--- Quote from: tersid on March 16, 2010, 11:39 ---Целестиалвиш ,то ако я има ,ще я намерим заедно всички. Но когато някои ,конкретизирам Балканджи ръсят само скудоумици и държат на тях ,няма как да я намерим.
--- End quote ---
Терсид ако обичаш, не обиждай, както аз никога не съм те обиждал и окачествявал. Малко си сдържай нервите оти вече прекаляваш. А за Петър Стоянов още като ставаше президент съм чел че дедите му са бягали от Драмско, така че плодивското Манастир отпада.
tersid:
--- Quote from: Балканджия on March 16, 2010, 11:41 --- Терсид ако обичаш, не обиждай, както аз никога не съм те обиждал и окачествявал. Малко си сдържай нервите оти вече прекаляваш. А за Петър Стоянов още като ставаше президент съм чел че дедите му са бягали от Драмско, така че плодивското Манастир отпада.
--- End quote ---
Случаят е безнадежден.Да дойдат врачките и баячките.
Но все пак аз се радвам ,че за едни от най качествените българи ,някои казват ,че са със помашки произход .
Напред Балканджи,към нови бъднини върви.
isa71:
балканджи ,извиняваи ама правиш ли разлика между двете села ;D ;D
уикито не е достоверен източник -сам си го казвал
Hashashin:
--- Quote from: isa71 on March 16, 2010, 11:51 ---балканджи ,извиняваи ама правиш ли разлика между двете села ;D ;D
уикито не е достоверен източник -сам си го казвал
--- End quote ---
Ето един нормален човек!
Да аго Исо, може и да греша. Напълно си прав, че това не е най-достоверния източник на информация. И да- определено правя разлика между двете села. Писах за известни помаци ама нали Терсид-гордия участник в Троянската война от страната Шам трябваше да се заяде с мене. То това му доставя кеф- да спами по темите и да се заяжда със всички. Ама така си е решил така прави. Не му прави чест да се държи така и да обижда наляво и на дясно, но както и да е...
dim56:
Балканджи, що толкова се вживяваш? Мислех те за по-сериозен :(
Инфото ти е от рода "Каза ми един, който чул..."
Гордо можеш да се наредиш до тези, които причисляваха към помаците Радка Кушлева и Георги Чилингиров. ;D
Успокой се, please ;)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version