Български > Дискусии
Възродителният процес - Горчиви Спомени !
Jack:
Много от нещата, които се преразказват за Брезница, може и да са верни, но много анормално звучи и не ми се вярва майките да са изоставяли малките си деца, обричайки ги на смърт, само за да спасят себе си. Това е в противоречие с майчинския инстинкт и никоя нормална майка не би го направила - по-скоро би загинала заедно с детето си, отколкото да го изостави то да умре, за да спаси себе си. Помислете над това.
Jack:
--- Quote from: ibrahim65 on November 16, 2011, 13:16 ---
... за това, което е вършено с тях от нас, българите, през последните сто години.
Какво можем да очакваме от тези хора, когато самите ние някой ден се окажем в положение на малцинство, освен да ни го върнат тъпкано?
--- End quote ---
Ти българин ли си или нещо се правиш на такъв?! С това име не ми биеш много на българин. А относно това кога помаците или мюсюлманите ще станат мнозинство в БГ, мисля че в този си живот няма да го дочакаш.
ibrahim65:
Jack на теб господин няма да ти кажа ти просто си едно жалко същество което търсиш това за което си мечтаят жените.
Но въпреки ще те помоля да си представиш какво са изживяли тези хора по това време нямало е нито закон нито Аллах
оставени в ръцете на тези расисти -фашизоиди утрепки абе чесно да ти кажа не мога да намеря подходяща дума.
А пък ти ако ги оневиняваш не остава разлика между вас.
ЖАРКО ЖЕГЛЕВ:
Присмял се хърбел на щърбел
La pelle se moque du fourgon
C'est l'hôpital qui se moque de la charité
--- Quote --- Jack
Member
--- End quote ---
--- Quote ---Jack
13:47 »
Ти българин ли си или нещо се правиш на такъв?! С това име не ми биеш много на българин
--- End quote ---
. :) ;) :D ;D :) ;) :D
Бързата кучка слепи ги ражда
La chienne trop pressée mettra bas des chiots aveugles
Vite fait, mal fait
---------------------------------------------
Вcяка жаба да си знае гьoла. Chaque grenouille doit rester dans sa mare > À chacun son métier et les vaches seront bien gardées, ou : On ne mélange pas les torchons et les serviettes
Jack:
--- Quote from: ibrahim65 on November 16, 2011, 14:14 --- Jack на теб господин няма да ти кажа ти просто си едно жалко същество което търсиш това за което си мечтаят жените.
Но въпреки ще те помоля да си представиш какво са изживяли тези хора по това време нямало е нито закон нито Аллах
оставени в ръцете на тези расисти -фашизоиди утрепки абе чесно да ти кажа не мога да намеря подходяща дума.
А пък ти ако ги оневиняваш не остава разлика между вас.
--- End quote ---
Не ми казвай аз какво търся, за да не го намериш ти. Естествено, че не оневинявам извършителите на ВП. Но ти явно поставяш всички българи под общ знаменател. Питах те защо говориш от името на българите в първо лице след като не си или не се имаш за българин.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version