Български > Дискусии

Възродителният процес - Горчиви Спомени !

<< < (99/172) > >>

Родопчанин:
http://dnes.dir.bg/news/turtzia-asimilatzia-10292513?nt=10      За голяма изненадта пак се говори за турци, като общ знаменател ! Какво означава това , че българите-мохамедани не взизат в тази графа , а са се изселили , не само чисто етнически турци , а и много българи ! Сега остава и Турция да признае геноцида и асимилационната поликита по време на Турското робство и мисля, че е готова за Европа ! :D

Turas:
А кой ще осъди Костов за дето остави помаците без препитание?

ibrahim65:

В Турция приветстват декларацията за Възродителния процес

Декларацията на българския парламент, осъждаща опита за насилствена асимилация
 на българските мюсюлмани по времето на комунистическия режим, получи широк отзвук в Турция.

http://rodopipress.info/news/?p=9696#comment-13418

beta2:

Господ-ин Костов ней тъй замислен отчаян се връщам назад назад и стигам до сто хиледните митинги знаете ли плачех от радост когато изричах долу БКП а не бях само аз а имаше стотина Помаци с който се прегръщахме и си казвахме че е дошло истинска-та демокрация но уви ало ало виждатели ме господ-ин Костов тук съм до теб зад теб един отчаен Помак защо бе господине защо не ме виждате тук до теб съм до теб въпреки всичко аз ще си кажа тешката дума господ-ине ВЪЗРОДИТЕЛНИЯТ толкова мразя да се възраждам мразя думата дори ПРОЦЕС означава мизерия и тази дума мразя та господ-ин Костов и да не ме виждаш и да се правиш че не ме виждаш и аз бях ВЪЗРОДЕН като всички останали Помаци ееех господ не ме виждаш само ако ме беше видял как исках в тази деклерация да пишеше и мойто име а тои е ПОМАК господине
[/quote]    Kato    mnogo mrazi6  BKP   za kakvo glasuva6e  za  neq  pod stroi na tezi  izbori  . Propaganda vode6e  daje   za tqh    vseki koito  ne  glasuva   6te    se  izklu4va  ot  reditsite   vi  .

Turas:

--- Quote from: ibrahim65 on January 12, 2012, 18:43 ---В Турция приветстват декларацията за Възродителния процес

--- End quote ---
Тя за това е тая декларация!!! Никой не се интересува за живота на помака, целенасочено се държи гладен, беден, с ниско образование(това в последно време бързо се променя), без политически лидери. Ама вас великите това не ви интересува!!! Много важно, че щели да осъдят някой и то сигорно ще пак някой девета дупка на кавала или невинен!!! А бедноста и безработицата са ужасни. При мен на курса за планински водачи имаше две жени от Сърница, като се сетя с какви ''обувки'' идваше едната на зимните практики още ми текат сълзи!!! Мислех да и купя едни, но ме беше страх да не я обидя. Толкова добри, наказани и смирени същества не съм виждал!!! За добруването на тия хора си заслужава човек да се бори!!!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version