Български > Дискусии
Възродителният процес - Горчиви Спомени !
mustafa_b:
Сигурно, защото помаците са чисти българи. При "българо-мохамеданите" нямаме възродителен процес, а "справедливи действия " за отстраняване на една историческа несправедливост /"насилственото им ислямизиране"/.
За тези, които обичат да ме цитират, отбелязвам, че мнението ми е иронично!
Kumuk:
--- Quote from: mustafa_b on April 06, 2009, 13:09 ---Сигурно, защото помаците са чисти българи. При "българо-мохамеданите" нямаме възродителен процес, а "справедливи действия " за отстраняване на една историческа несправедливост /"насилственото им ислямизиране"/.
--- End quote ---
Хаиде стига Мустафа. Mного те уважавам, надаявам се да си написал горното с ирония.
Kumuk:
Е ти си го поправил преди мене :) Аз излязох маи наи големия шаран на форума
havallar:
--- Quote from: mustafa_b on April 06, 2009, 13:09 ---Сигурно, защото помаците са чисти българи. При "българо-мохамеданите" нямаме възродителен процес, а "справедливи действия " за отстраняване на една историческа несправедливост /"насилственото им ислямизиране"/.
За тези, които обичат да ме цитират, отбелязвам, че мнението ми е иронично!
--- End quote ---
Трагедията и с нас помаците няма място за ирония.За мен тази тема е сериозна и няма място за хумор.
mustafa_b:
И за мен е сериозна! Но за голяма част от населението ни /и от участниците тук/ - не е.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version