Български > Дискусии

Възродителният процес - Горчиви Спомени !

<< < (11/172) > >>

mustafa_b:
Сигурно, защото помаците са чисти българи. При "българо-мохамеданите" нямаме възродителен процес, а "справедливи действия " за отстраняване на една историческа несправедливост /"насилственото им ислямизиране"/.

За тези, които обичат да ме цитират, отбелязвам, че мнението ми е иронично!

Kumuk:

--- Quote from: mustafa_b on April 06, 2009, 13:09 ---Сигурно, защото помаците са чисти българи. При "българо-мохамеданите" нямаме възродителен процес, а "справедливи действия " за отстраняване на една историческа несправедливост /"насилственото им ислямизиране"/.

--- End quote ---

Хаиде стига Мустафа. Mного те уважавам, надаявам се да си написал горното с ирония.

Kumuk:
Е ти си го поправил преди мене :) Аз излязох маи наи големия шаран на форума

havallar:

--- Quote from: mustafa_b on April 06, 2009, 13:09 ---Сигурно, защото помаците са чисти българи. При "българо-мохамеданите" нямаме възродителен процес, а "справедливи действия " за отстраняване на една историческа несправедливост /"насилственото им ислямизиране"/.

За тези, които обичат да ме цитират, отбелязвам, че мнението ми е иронично!

--- End quote ---
Трагедията и с нас помаците няма място за ирония.За мен тази тема е сериозна и няма място за хумор.

mustafa_b:
И за мен е сериозна! Но за голяма част от населението ни /и от участниците тук/ - не е.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version