Български > Дискусии

Възродителният процес - Горчиви Спомени !

<< < (101/172) > >>

Subeyi Kurt:

--- Quote from: skoti3 on January 12, 2012, 23:15 ---Абе Kurt като ти чета всичките постове излиза, че в теб няма грам интелигентност- никаква. Говориш само да не заспиш бе спамер такъв. Така като те гледам едва ли си роден сред помаци.

--- End quote ---

skoti, разбирам ти мъката но не мога да ти помогна. Чети, учи и ще ти улекне. Най-важното е за какво се бориш, защото има Помаци които вече не са Помаци и не са ми интересни. Има българи които защитават Помаците повече от някои ''Помаци''. Аз съм против насилствената и принудителната асимилация и затова пиша тук. А сега ти кой си skoti3 ;)

Родопчанин:

--- Quote from: subigi kurt on January 13, 2012, 09:45 ---skoti, разбирам ти мъката но не мога да ти помогна. Чети, учи и ще ти улекне. Най-важното е за какво се бориш, защото има Помаци които вече не са Помаци и не са ми интересни. Има българи които защитават Помаците повече от някои ''Помаци''. Аз съм против насилствената и принудителната асимилация и затова пиша тук. А сега ти кой си skoti3 ;)

--- End quote ---

По-добре да разкриеш себе си , къде живееш , за какво се бориш изобщо ? Говориш за "помаци" , на аватара ти се вее турското знаме ? Уж си "плакал" и "живял" сред такива хора , а нещо, не ти личи да си лишен от протурски настроения ? Сподели за, какво се бориш ?

skoti3:

--- Quote from: subigi kurt on January 13, 2012, 09:45 ---skoti, разбирам ти мъката но не мога да ти помогна. Чети, учи и ще ти улекне. Най-важното е за какво се бориш, защото има Помаци които вече не са Помаци и не са ми интересни. Има българи които защитават Помаците повече от някои ''Помаци''. Аз съм против насилствената и принудителната асимилация и затова пиша тук. А сега ти кой си skoti3 ;)

--- End quote ---

Спокоен съм и нищо не ме тревожи, за разлика от някои.Къде виждаш принудителна и насилствена асимилация днес ? Такова нещо няма, никой не е тръгнал да прави христинизация още повече пък насилтвена днес в 21 век, дай пример къде има такова нещо. Иначе аз съм един като теб гражданин на Република България.

Subeyi Kurt:

--- Quote from: rodopskihaidyti on January 13, 2012, 10:50 ---По-добре да разкриеш себе си , къде живееш , за какво се бориш изобщо ? Говориш за "помаци" , на аватара ти се вее турското знаме ? Уж си "плакал" и "живял" сред такива хора , а нещо, не ти личи да си лишен от протурски настроения ? Сподели за, какво се бориш ?

--- End quote ---

За разлика от някои нямам алергия към никое знаме защото те символизират народите  и държавите. Това знаме е било подслон на милиони прокудени мюсулмани от Балканите включително и аз. Изразът ти ''протурско настроение'' трябва да се тълкува като благодарност за оказаната помощ и подслон от страна на Република Турция.
Такова е отношението на всички прокудени или изселени мюсулмани. Между другото тук трябва да посоча че в Турция никъде не съм срещал антибългарско настроение въпреки ксенофобските прояви на някои среди и миналите срамни кръстилки. За да не спамим повече можеш да питаш  на лични. Поздрави.

Subeyi Kurt:

--- Quote from: skoti3 on January 13, 2012, 15:33 ---Спокоен съм и нищо не ме тревожи, за разлика от някои.Къде виждаш принудителна и насилствена асимилация днес ? Такова нещо няма, никой не е тръгнал да прави христинизация още повече пък насилтвена днес в 21 век, дай пример къде има такова нещо. Иначе аз съм един като теб гражданин на Република България.

--- End quote ---

Принудителната асимилация се изявява по много начини. Във форума има доста материали по този въпрос и не искам да ги повтарям. И ти знаеш как се малтретират мюсулманите та дори и в Софийската джамия. Това не е ли вид асимилация или ще го тълкуваш като безкрайна демокрация. ;D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version