Български > Дискусии

Възродителният процес - Горчиви Спомени !

<< < (103/172) > >>

Svetlina:

--- Quote from: ibrahim65 on January 13, 2012, 17:43 ---,,,,,,,,,,,,,
Исках да мога свободно да исказвам болката и любовта си към всеки със език че всеки да ме разбере.
Исках да ти кажа че се отвращавам от тази помия наречена политика и никога няма да я накуся.
Но защо толкова късно колко хора си отидоха от този свят без да чуят едно ПАРДОН.

Svetlina искам мюжде......искам това да го прочетеш три пъти. :-* ;D

Ердоган ще посети София през пролетта
http://politics.actualno.com/news_374356.html

--- End quote ---
Ами защо всички гласувахте за ДПС, което се пръкна от компартията, както знаеш?

Това, че Костов се извини преди години в Бурса нищо ли не е според тебе?

Ердоган въобще не ме интересува, както и Турция. Той си е един ПОПУЛИСТ- ИСЛЯМИСТ, който си гледа националния интерес, даже е ШОВИНИСТ, АКО СЕ СЪДИ ПО ИЗКАЗВАНИЯТА МУ В Германия през миналата година.

Аз пък чакам вие да станете съпричастни към извращенията на Отоманската империя и към турските посегателства спрямо българското избито и прогонено население.

KaraIbrahim:
  Обяснете ми на мен,простото помаче - Какво толкова неясно имо в тази декларация?Какъв е проблемът,че Турция  я приветства?Според мен проблемът е,че само Турция го прави.Смятам го за един много демократичен акт на българския парламент.А тези,които не са съгласни с тази декларация според мен просто не желаят да погледнат истината в очите и да признаят,че такава асимилация наистина имаше.

Turas:

--- Quote from: KaraIbrahim on January 13, 2012, 19:05 ---  Обяснете ми на мен,простото помаче - Какво толкова неясно имо в тази декларация?Какъв е проблемът,че Турция  я приветства?Според мен проблемът е,че само Турция го прави.Смятам го за един много демократичен акт на българския парламент.А тези,които не са съгласни с тази декларация според мен просто не желаят да погледнат истината в очите и да признаят,че такава асимилация наистина имаше.

--- End quote ---
Така си е! Според мен и едните и другите трябва си признаят за грешките и готово! Признат грях не е грях! Томаховката се заравя и заедно напред. Така направиха Германия и Франция, след 100 години войни сега вече са една държава.

Subeyi Kurt:

--- Quote from: Svetlina on January 13, 2012, 18:43 ---
А за Йозал не е лошо да пречетеш още малко, както и за изселническите спогодби.
Турция, пак повтарям, никога не е спазвала нито един договор. С това са "известни" и турските бизнесмени на запад.

--- End quote ---

Спогодбите ги знам наизуст така че за да спориш научи ги и ти и проследи кой не ги е спазвал.
Турските бизнесмени с всяка измината година бележат голям ръст във външната тъговия.
С Özal  съм се запознавал така че и за него трябва да четеш преди да ми даваш смешни препоръки и когато твърдиш нещо давай факти а не закръглени обяснения.

KaraIbrahim:

--- Quote from: Вологез on January 13, 2012, 19:23 ---Така си е! Според мен и едните и другите трябва си признаят за грешките и готово! Признат грях не е грях! Томаховката се заравя и заедно напред. Така направиха Германия и Франция, след 100 години войни сега вече са една държава.

--- End quote ---

Е,нали се сещаш,че няма как да сме една държава с Турция?При положение,че имаше и подписка в България срещу приемането и в ЕС. 

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version