Български > Дискусии

Възродителният процес - Горчиви Спомени !

<< < (105/172) > >>

ЖАРКО ЖЕГЛЕВ:

--- Quote ---Кор бей, това не е МОЕ МИСЛЕНЕ, това е МИСЛЕНЕТО НА ПОВЕЧЕТО ДЕЛОВИ КРЪГОВЕ НА ЗАПАД, затова западняците се изнасят в Турция, ако си забелязал, а не турски безнесмени на запад; турските бизнесмени и в Магреба не ги обичат, защо ли?!
--- End quote ---

Dalgi godini zapadnite darjavi motaeha i lajeha Turciq i sasedkite i da sa v lo6i otno6eniq, zad garba im spokoino si targuvaha.
Makar i kasno bilo to Turciq ili koq da e neina sasedka osaznavat tova i podnoviha targovskite si vrazki.
Ne popadaite v klopkata na drugi. V kraq na krai6tata ima edna pogovorka 'Komşu komşuya muhtaç'- Sasedat ima nujda ot sased.
A dali nujdae6tiq se e Turciq ili Balgariq nqma zna4enie . Neka ne zabravqme 4e vremeto se meni i s nego rolite.

Svetlina:
Е, не сме случили на комшии, защото едно говорят, после друго правят.
Въобще не ме интересува Турция и отдавна не я харесвам като страна. България също не ми харесва, но ми е родина и я обичам, там са ми приятелите, близките, минал ми е живота, винаги съм си живяла добре.
Турция е една страна с големи претенции и 0 покритие на същите и това се вижда там на всяка крачка. Имам лични впечатления. Но това е друга тема. Пък ти си я обичай.

Turas:

--- Quote from: Kor Bey on January 13, 2012, 23:28 ---Dalgi godini zapadnite darjavi motaeha i lajeha Turciq i sasedkite i da sa v lo6i otno6eniq, zad garba im spokoino si targuvaha.
Makar i kasno bilo to Turciq ili koq da e neina sasedka osaznavat tova i podnoviha targovskite si vrazki.
Ne popadaite v klopkata na drugi. V kraq na krai6tata ima edna pogovorka 'Komşu komşuya muhtaç'- Sasedat ima nujda ot sased.
A dali nujdae6tiq se e Turciq ili Balgariq nqma zna4enie . Neka ne zabravqme 4e vremeto se meni i s nego rolite.

--- End quote ---
Прав си! България и Турция може да не станат една държава, но и двете се нуждаят от икономически съюз! А за да има такъв, миналото трябва да се згърби!

Svetlina:

--- Quote from: subigi kurt on January 13, 2012, 18:26 ---
Не знам каква ти е професията но май не си следяла достатъчно или пък имаш данни от улицата. Özal  беше текнократ и слабото му място беше дипломацията и външната политика. Въпреки това никак не смятам че му е потрябвала комунистическата НРБ. По време на голямата екскурзия ректора на Анкарския Университет се изказа: Това са наши съграждани и ние сме длъжни да им помогнем. Вместо сънародници погрешно употреби израза съграждани след което му бе направена забележка от журналистите и той се съгласи че неволно е употребил този израз. Това е което сега  и ти се стараеш да спекулираш.
Резултатът от прокудването дори и да е положителен това в никакъв случай не може да оправдае бившите фашистки управници и настоящите които се ослушват за съдебен процес срещу виновните.

--- End quote ---

И сънародници не са. По твоята логика  и тази на Ердоган, разбира се, всички мюсюлмани по света са сънародници.

Subeyi Kurt:

--- Quote from: Svetlina on January 14, 2012, 17:10 --- По твоята логика  и тази на Ердоган, разбира се, всички мюсюлмани по света са сънародници.

--- End quote ---

Какво лошо виждаш в това. Нима всичките хора по света не трйбва да живеят като братя. Време е вече да се отървете от Балканския си манталитет и да погледнете поне от луната ако ли не от по-високо.  ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version