Български > Дискусии
Възродителният процес - Горчиви Спомени !
skoti3:
Само дето почти никой не гледа тази телевизия, и единственото нещо, което правиш е, че и правиш реклама.
Иначе по надолу какво имате против Бойко, не, че съм доволен от него, но впечатление ми прави в страната и то от всички, че каквото станало все Бойко виновен. На някой заболял му главата- пак Бойко виновен. Само не виждам нищо общо с тази картинка.
Svetlina:
--- Quote from: ibrahim65 on January 26, 2012, 17:56 ---Страм ме е от тези.......
Глупостите на една телевизия!
Глупостите на една телевизия!
--- End quote ---
Защо пък "глупости"? Ти гледа ли целия репортаж от пресконференцията?!
Как пък забравих, че "глупости" е всичко, което не идва от исляма или Туркия, нали!!!
Знаеш ли колко такива "глупости" има в Швейцария, Франция, Холандия, Норвегия.... Да ти пусна някоя да се ограмотиш?!
ibrahim65:
Svetlina-ка моя питаш защо глупости ще ти обесня-- не един и два пъти съм се обаждал в тази телевизия.
-1 Тези хора се представят за политици и националисти със което си нямат нищо общо.
-2 Един националист е човека който обидинява всички националности и различия.
-3 А един политик ще потърси вот от всички гласоподаватели въпреки националните им различия.
-4 Един политик и националист трябва да бъде градивна личност да използва всички възможнос.
-5 В тази пресконференция ги преплетахте нещата с Франция,Ермения,турско робство и т.н. а ти допълни и исляма.
-6 Ако си решил да се навеждаш то първо на комшите трябва пък и те са по опитни в тази насока няма смисъл да ходите чак в Франция.
Асега един въпрос към теб- ти видя ли нещо умно в този репортаж-щеше да е по добре да се потули всичко станало всичко е розово
Ако всеки си очисти пред себе си навсякаде ще бъде чисто-казваше ни очителя-дано да си ме разбрала.
Zorunlu goclerden sonra Bulgaristan koylerinden aci manzaralar.
Останките от насила иселените селени в България.
Zorunlu goclerden sonra Bulgaristan koylerinden aci manzaralar
ibrahim65:
Във Фейсбук се заражда партия на разочарованите от ДПС
http://www.btv.bg/news/politika/story/1839398257-Vav_Feysbuk_se_zarajda_partiya_na_razocharovanite_ot_DPS.html
ibrahim65:
Строго секретен инструктаж за „възродителния” процес
http://www.desebg.com/v-/568-2012-01-30-09-02-35
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version