Български > Дискусии
Възродителният процес - Горчиви Спомени !
Svetlina:
--- Quote from: subigi kurt on April 22, 2012, 13:32 ---Ето така се разнищва oмраза на етническа основа. Вместо да се засрямат кръвопийците те предпочитат да се оправдават разчитайки на останките от ДС и лумпенските фашисти от Атака. Засрамете се бе червени фашисти. Докарахте БГ до поредната и национална катастрофа и още продължавате по старите си навици. Не виждате ли че цял свят ви презира като комунистически изроди. ;D >:( 8) ???
--- End quote ---
Казах ти да не употребяваш думи, които не са ти ясни. Лумпени са такива като тебе, които нямат работа и по цял ден висят в празното пространство.
Ти, разбира се, си лумпен от ДПС, рожба на комунистическото луканово правителство. На такива като тебе трябва да се вземе българското гражданство.
Subeyi Kurt:
--- Quote from: Svetlina on April 22, 2012, 16:39 ---Казах ти да не употребяваш думи, които не са ти ясни. Лумпени са такива като тебе, които нямат работа и по цял ден висят в празното пространство.
Ти, разбира се, си лумпен от ДПС, рожба на комунистическото луканово правителство. На такива като тебе трябва да се вземе българското гражданство.
--- End quote ---
Да речем че вися, но защо ми отговаряш на всички постинги, въпреки че обеща противното. :D :D :D Те това си ти. :P
Вземете първо гражданството на Сокола, който постоянно се бъзика с Вас, но си му плащате за това с народни пари. Егаси и пародията. :D :D :D Те това сте вие, лумпени на търкалета, а по жалкото е, че не го усещате. :)
ibrahim65:
Svetlina по Конституция съм "българин" но и по Конституция имам право да се самоопределя а аз се самоопределям като ПОМАК, това съм го писал хиляди пъти но нали не четеш нищо само плямпаш на авая колкото да не заспиш.Тук вече никой не ти обръща внимание само един двама ти хвърлят мухи във гащите и едва ли някой те чете, но продължавай да се напъваш.
Помисли само тук как се отнасят със госпожа Марйяна и как със теб ти просто излагаш българите дори и жените.Сега ще полудееш но няма да чета какво пишиш.А за болката ми да болен съм какво да правя можиш да се радваш за това но вярата ми не я докосвай че тогава фъркат майки шаики та до девето коляно просто ти е бедна фантазията във какво семейство съм израсъл.За гражданството ще ти кажа това вземи го та си го ........ кадето искаш едва ли някой се гордее със него.
Хайде със здраве и по умната. Ибрахим 65. :-*
yusu:
Вече и простите се гордеят с простотиите, които са вършили и дори считат себе си за герои
http://rodopchani.eu/Veche-i-prostite-se-gordeyat-s-prostotiite-koito-sa-varshili-i-dori-schitat-sebe-si-za-geroi
Svetlina:
--- Quote from: ibrahim65 on April 22, 2012, 18:30 ---Svetlina по Конституция съм "българин" но и по Конституция имам право да се самоопределя а аз се самоопределям като ПОМАК, това съм го писал хиляди пъти но нали не четеш нищо само плямпаш на авая колкото да не заспиш.Тук вече никой не ти обръща внимание само един двама ти хвърлят мухи във гащите и едва ли някой те чете, но продължавай да се напъваш.
Помисли само тук как се отнасят със госпожа Марйяна и как със теб ти просто излагаш българите дори и жените.Сега ще полудееш но няма да чета какво пишиш.А за болката ми да болен съм какво да правя можиш да се радваш за това но вярата ми не я докосвай че тогава фъркат майки шаики та до девето коляно просто ти е бедна фантазията във какво семейство съм израсъл.За гражданството ще ти кажа това вземи го та си го ........ кадето искаш едва ли някой се гордее със него.
Хайде със здраве и по умната. Ибрахим 65. :-*
--- End quote ---
Ибрахиме, държа се по същия начин, по който ти и Сби Куртов. Вижда се, че си болен по думите ти. Вярващ човек, който е дълбоко религиозен не може да реди такива мисли.
Ясно е, че точно ти и Субчо Куртов не четете съобщенията ми, защото са като вашите писания и въобще нищо не четете Е, би трябвало да ги харесваш, щом пишеш по същия начин. Или себе си не виждаш?! А защо се разбягаха другите мюсюлмани, не се ли питаш? Фита не ти харесваше, Балканджията също, Турас, Омега2... другите сам ги преброй, ако не си останете тука със Субчо Куртов да си прехвърляте "мъдри мисли".
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version