Български > Дискусии
Възродителният процес - Горчиви Спомени !
ibrahim65:
Аз все още чакам Rasate >:(
Инфо:
Мехмед Боюкли-Метката- наш съфорумник не пише вече тук.Радетел на теорията за арабският произход на помаците-тотално оспорена от мен.
Пише тук: http://kornitsa.com/forum/index.php
Rasate ти са си побъркал на теп не ти казвам че си националист ти си откачалка, просто си издънка, как е възможно да плямпаш толкова слама, абе кой си ти бе тъпаян с тъпаня му със какво си го опровергал.
Ти кой си Метката кой е но да си ти кажа и аз съм обиден на него че не пише тук намерихте празен мегдана, свъртяха се от кол и въже.
Това си го сложи на проветриво място че ще ти е нужно. Метката винаги е казвал че не сме АРАПИ или ТУРЦИ като ВАС, а сме местно население много по блиско до гораните и бошняците.
Но ти ако не му се ИЗВИНИШ или ОПРОВЕРГАЕШ за мен ще си останеш една част на колата кадето се дава гъз.
А да вметна аз съм един от участниците в тези събития и работя върху проект да създам музей изложба както в Батак за тези събития искам да наема стая във четалището ако не стане там ще купя къща но ще покажа на света що за стока сте.
ASH:
УВАЖАЕМИ ТУК ПРИСЪСТВАЩИ И СПОРЕЩИ-ОТБЯГВАМ ДА СЕ ВКЛЮЧВАМ И ДА УЧАСТВАМ СЪС КОМЕНТАРИТЕ СИ ТУК НЕ ЗА ДРУГО;А ЗАЩОТО СМЯТАМ ЧЕ ТАКИВА КАТО РАСАТЕ И ПОДОБНИ НА НЕГО НЯМАТ МЯСТО ТУК ВЪВ ТОЗИ ПОМАШКИ САЙТ НАРЕЧЕН"POMAK.NET".ЗА ДА СЕ СПОРИ СЪС ТАКИВА ХОРА КАТО РАСАТЕ ЗДРАВОСЛОВНО НЕ Е ДОБРЕ.НЯМАШЕ ДА ВЗЕМА УЧАСТИЕ АКО НЕ БЯХ ПРЕДИЗВИКАН ОТ КОМЕНТАРА ЧЕ НАШИЯТ БРАТ ПО ИМЕ И ВЯРА МЕДКАТА ТВЪРДЯЛ ЧЕ ПОМАЦИТЕ ИМАЛИ АРАБСКИ КОРЕНИ ТОВА ГО ЗАЯВЯВА ПСИХИЧНО НЕУРАВНОВЕСЕНИЯТ РАСАТЕ.ПОЗВОЛЯВАМ СИ ДА ПИТАМ РАСАТЕ-ВИЕ ДА НЕ БИ ДА ИМАТЕ НЕЩО ПОМАШКО ВЪВ ВАШИЯТ КОРЕН И ЗАЩО ТВЪРДИТЕ НЕЩО КОЕТО НЕ Е ВЯРНО.А ВЪВ КРАЙЩАТА НА КРАЙЩАТА ПО ДОБРЕ БИ БИЛО ЗА МЕН ЛИЧНО ДА СЕ ТВЪРДИ ЧЕ СЪМ ОТ ВСЯКЪДЕ ДРУГАДЕ НО НЕ И ОТ БЪЛГАРИЯ.ЗАЩОТО МИ ПИСНА НЯКОЙ ДРУГ ДА СЕ РАЗПОЛАГА И ДА МИ РЕШАВА СЪДБАТА И ЖИВОТА И ДА МИ НАРЕЖДА И ДА МИ СЕ ОПИТВА ДА ДОКАЗВА ВИЖ СЕГА ТИ ПОМАКА НЕ СИ ПОМАК А СИ БЪЛГАРИН. КОГАТО АЗ СЪМ БЪЛГАРИН РАСАТЕ ЗАЩО СПРЯМО НАС И НАЩЕТО ПОМАШКО ЕТНИЧЕСКО МАЛЦИНСТВО ОЩЕ ОТ 1912 А МОЖЕ БИ И ОТ ПО РАНО Е ИМАЛО ЖЕСТОКИ И ПРЕСТЪПНИ ПРОЦЕСИ ДА НИ СЕ СЛАГАТ БЪЛГАРСКИ ИМЕНА И ДА НИ КАРАТ ПО НАСИЛСТВЕН НАЧИН ДА СЕ ПОГРЕБВАМЕ СЪС КОВЧЕЗИ-РАСАТЕ МОЛЯ ТЕ ОТГОВОРИ МИ НА ТОЗИ ВЪПРОС ЗАЩО СЛЕД КАТО ТВЪРДИШ ЧЕ НИЕ ПОМАЦИТЕ СМЕ БЪЛГАРИ ЗАЩО НЕ ПОМОГНЕШ ДА СЕ РАЗРЕШИ ПРОБЛЕМА СЪС ОНЕЗИ ХОРА НАРИЧАЩИ СЕБЕ СИ ПОМАЦИ А ПЪК СА СЪС БЪЛГАРСКИ ИМЕНА ВСИЧКИ СПАЗВАТ ВСИЧКИ ХРИСТИЯНСКИ ПРАЗНИЦИ РАЗРЕШИ ИМ НА ТЕЗИ ХОРА ПРОБЛЕМА ДА ГИ ПОГРЕБВА ПОПА А НЕ ДА ТЪРСЯТ ХОДЖА ПРИ ПОГРЕБЕНИЯТА И ДА ПЛАЧАТ ПО РАЗНИТЕ ТВ КАНАЛИ И ДА ХЛЕНЧАТ И ДА ВИКАТ ВИЖТЕ ХОДЖАТА НЕ ИСКА ДА НИ ПОГРЕБВА.ТЕ СА СЪС БЪЛГАРСКО САМО СЪЗНАНИЕ ЗАПАЗИЛИ СИ ХРИСТИЯНСКИТЕ ИМЕНА РЕДНОТО Е ДА ИМ ПОМОГНЕШ ДА ГИ ПОГРЕБВА ПОПА ЩЕ ИМ СПЕСТИШ РИДАНИЯТА И ХЛЕНЧЕНИЯТА И ПЪТНИТЕ ИМ ДА СЕ ОПЛАКВАТ ПО ТВ ТЕ ТА.АКО ТИ СЪУМЕЕШ ДА ПОМОГНЕШ НА ТЕЗИ ХОРА ДА ГИ ПОГРЕБВА ПОПА ТОГАВА ЩЕ СИ ВИКАМ ЕТО НА Е ТОВА Е ЕДИНСТВЕН БЪЛГАРИН КОЙТО СЕ БОРИ ЗА БЪЛГАРЩИНАТА.
skoti3:
--- Quote from: ASH on May 05, 2012, 15:24 --- КОГАТО АЗ СЪМ БЪЛГАРИН РАСАТЕ ЗАЩО СПРЯМО НАС И НАЩЕТО ПОМАШКО ЕТНИЧЕСКО МАЛЦИНСТВО ОЩЕ ОТ 1912 А МОЖЕ БИ И ОТ ПО РАНО Е ИМАЛО ЖЕСТОКИ И ПРЕСТЪПНИ ПРОЦЕСИ
--- End quote ---
По време на война е имало жертви и от двете страни, и от християните и от мюсюлманите. И колкото до преди 1912 година, съм чел, че е имало престъпни и жестоки процеси точно срещу християните и то точно от помаците. Та за това не ми се правете на вечните жертви, как тези лоши християни постоянно тормозят неразбраните помаци. И през априлското въстание и след това е имало действия и то точно от помаците от един район, но какво можем да направим аз, ти, и всеки, който живее днес в България. На моменти вашите изказвания не се различават много от онези националистическите форуми и сайтове и дори телевизии. Бяга се от едната крайност в другата. Докато телевизии като Скат говорят постоянно как българите били бити от мюсюлманите и че българите нищо не са правили, то тук се говори точно обратното.
botev:
--- Quote from: ASH on May 05, 2012, 15:24 ---УВАЖАЕМИ ТУК ПРИСЪСТВАЩИ И СПОРЕЩИ-ОТБЯГВАМ ДА СЕ ВКЛЮЧВАМ И ДА УЧАСТВАМ СЪС КОМЕНТАРИТЕ СИ ТУК НЕ ЗА ДРУГО;А ЗАЩОТО СМЯТАМ ЧЕ ТАКИВА КАТО РАСАТЕ И ПОДОБНИ НА НЕГО НЯМАТ МЯСТО ТУК ВЪВ ТОЗИ ПОМАШКИ САЙТ НАРЕЧЕН"POMAK.NET".ЗА ДА СЕ СПОРИ СЪС ТАКИВА ХОРА КАТО РАСАТЕ ЗДРАВОСЛОВНО НЕ Е ДОБРЕ.НЯМАШЕ ДА ВЗЕМА УЧАСТИЕ АКО НЕ БЯХ ПРЕДИЗВИКАН ОТ КОМЕНТАРА ЧЕ НАШИЯТ БРАТ ПО ИМЕ И ВЯРА МЕДКАТА ТВЪРДЯЛ ЧЕ ПОМАЦИТЕ ИМАЛИ АРАБСКИ КОРЕНИ ТОВА ГО ЗАЯВЯВА ПСИХИЧНО НЕУРАВНОВЕСЕНИЯТ РАСАТЕ.ПОЗВОЛЯВАМ СИ ДА ПИТАМ РАСАТЕ-ВИЕ ДА НЕ БИ ДА ИМАТЕ НЕЩО ПОМАШКО ВЪВ ВАШИЯТ КОРЕН И ЗАЩО ТВЪРДИТЕ НЕЩО КОЕТО НЕ Е ВЯРНО.А ВЪВ КРАЙЩАТА НА КРАЙЩАТА ПО ДОБРЕ БИ БИЛО ЗА МЕН ЛИЧНО ДА СЕ ТВЪРДИ ЧЕ СЪМ ОТ ВСЯКЪДЕ ДРУГАДЕ НО НЕ И ОТ БЪЛГАРИЯ.ЗАЩОТО МИ ПИСНА НЯКОЙ ДРУГ ДА СЕ РАЗПОЛАГА И ДА МИ РЕШАВА СЪДБАТА И ЖИВОТА И ДА МИ НАРЕЖДА И ДА МИ СЕ ОПИТВА ДА ДОКАЗВА ВИЖ СЕГА ТИ ПОМАКА НЕ СИ ПОМАК А СИ БЪЛГАРИН. КОГАТО АЗ СЪМ БЪЛГАРИН РАСАТЕ ЗАЩО СПРЯМО НАС И НАЩЕТО ПОМАШКО ЕТНИЧЕСКО МАЛЦИНСТВО ОЩЕ ОТ 1912 А МОЖЕ БИ И ОТ ПО РАНО Е ИМАЛО ЖЕСТОКИ И ПРЕСТЪПНИ ПРОЦЕСИ ДА НИ СЕ СЛАГАТ БЪЛГАРСКИ ИМЕНА И ДА НИ КАРАТ ПО НАСИЛСТВЕН НАЧИН ДА СЕ ПОГРЕБВАМЕ СЪС КОВЧЕЗИ-РАСАТЕ МОЛЯ ТЕ ОТГОВОРИ МИ НА ТОЗИ ВЪПРОС ЗАЩО СЛЕД КАТО ТВЪРДИШ ЧЕ НИЕ ПОМАЦИТЕ СМЕ БЪЛГАРИ ЗАЩО НЕ ПОМОГНЕШ ДА СЕ РАЗРЕШИ ПРОБЛЕМА СЪС ОНЕЗИ ХОРА НАРИЧАЩИ СЕБЕ СИ ПОМАЦИ А ПЪК СА СЪС БЪЛГАРСКИ ИМЕНА ВСИЧКИ СПАЗВАТ ВСИЧКИ ХРИСТИЯНСКИ ПРАЗНИЦИ РАЗРЕШИ ИМ НА ТЕЗИ ХОРА ПРОБЛЕМА ДА ГИ ПОГРЕБВА ПОПА А НЕ ДА ТЪРСЯТ ХОДЖА ПРИ ПОГРЕБЕНИЯТА И ДА ПЛАЧАТ ПО РАЗНИТЕ ТВ КАНАЛИ И ДА ХЛЕНЧАТ И ДА ВИКАТ ВИЖТЕ ХОДЖАТА НЕ ИСКА ДА НИ ПОГРЕБВА.ТЕ СА СЪС БЪЛГАРСКО САМО СЪЗНАНИЕ ЗАПАЗИЛИ СИ ХРИСТИЯНСКИТЕ ИМЕНА РЕДНОТО Е ДА ИМ ПОМОГНЕШ ДА ГИ ПОГРЕБВА ПОПА ЩЕ ИМ СПЕСТИШ РИДАНИЯТА И ХЛЕНЧЕНИЯТА И ПЪТНИТЕ ИМ ДА СЕ ОПЛАКВАТ ПО ТВ ТЕ ТА.АКО ТИ СЪУМЕЕШ ДА ПОМОГНЕШ НА ТЕЗИ ХОРА ДА ГИ ПОГРЕБВА ПОПА ТОГАВА ЩЕ СИ ВИКАМ ЕТО НА Е ТОВА Е ЕДИНСТВЕН БЪЛГАРИН КОЙТО СЕ БОРИ ЗА БЪЛГАРЩИНАТА.
--- End quote ---
Бас давам, че няма и основно образование! Като повечето помаци! ;) .... сайта е pomak.eu/беше .нет навремето ;) /. Що се отнася до 1912 траките-мюсюлмани бяха на страната на траките-християни с общо наименование-българи. Тия дето сте с турски имена и се правите на важни пак сте българи!
SIVEK:
--- Quote from: botev on May 05, 2012, 18:38 ---Бас давам, че няма и основно образование! Като повечето помаци! ;) .... сайта е pomak.eu/беше .нет навремето ;) /. Що се отнася до 1912 траките-мюсюлмани бяха на страната на траките-християни с общо наименование-българи. Тия дето сте с турски имена и се правите на важни пак сте българи!
--- End quote ---
Ботев Ботев много ти е грешна информацията за помаците.Едва ли ще срещнеш между помаците човек с основно образование.Средното образование е минимума а повечето продължават с полувисше и висше образование.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version