Български > Дискусии

Възродителният процес - Горчиви Спомени !

<< < (16/172) > >>

Nazmi:
  И от мен благодаря за труда ви,па макар и спомените по горе да ми пропомнят тъжни и горчиви спомени,бях дете и свидетел...

havallar:

--- Quote from: Nazmi on April 10, 2009, 15:15 --- И от мен благодаря за труда ви,па макар и спомените по горе да ми пропомнят тъжни и горчиви спомени,бях дете и свидетел...

--- End quote ---
Нашите плащаха ергенски данък дакато не ми сложиха християнско име.И аз го помня.........
 По законите тогава не съществувах в никакви документи.

Сидхарта:
Мустафа и аз ти благодаря.

mustafa_b:

--- Quote from: dim56 on April 10, 2009, 13:44 ---Мустафа, благодаря за труда, но ако имаш време, прегледай изображенията и сканирай отново някои от тях, защото се губят последни редове - напр. № 5, 17, 19, 30, 61. № 17 и 18 се повтарят - не знам там дали има пропусната страница.

--- End quote ---

Да, забелязах. Последните редове на няколко страници се губят. 17-та се повтаря, но няма пропуснати страници. Иншааллах /живот и здраве/ в понеделник ще се опитам да оправя тези пропуски, понеже всичко ми остана на компютъра на работата.

Мисля да пипна и резолюцията - 1024/768 ми се струва твърде ниска за разпечатване на хартиен носител /А4/.

Благодаря на всички за интереса!

Chechliya:
Един въпрос - в книгата има ли номерация на страниците? Би било полезно, ако има, иначе как ще се посочва като източник?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version