Български > Дискусии
Възродителният процес - Горчиви Спомени !
havaika:
--- Quote from: skoti3 on June 26, 2012, 22:50 ---Но съм спокоен, че вие нито сте помакиня, нито жена. А едно шовинистическо невежество бълващо омраза и глупости. обство, но определено не било и само културно присъствие от страна на турците
--- End quote ---
Скатчо,навярно имаш кошмари от"лошите" помакини минавали с тройки, които да те учат на българска граматика.
Да почнем с урок номер bir.:
"да ве уважават никой","че вие" -сега в София пишат "Вие" с главна буква , и обръщението "ве" го има само в българската провинция ,където по време на Османското присъствие е било друго. ;)
Пред "като" , "че" и т.н. се поставя запетая и това се учи в 3-и клас. ;)
Сега СкатчО да те светна.Ти ,който се имаш за "Отче наш" ,който си мисли ,че е на небето , а помаците на земята ,защо не спреш да даваш акъли?И за да се разберем с теб май и за да не превеждам от български на каруцарски ми е по лесно да приказвам на каруцарски с теб(за съжаление на помаците възпитани на уважение към събеседника си).
Айде сега ай сектир ве. ;D
havaika:
"Да наречеш българите днес възродители е същото" Къде съм казала,че всички българи са възродители ??? >:( Скатчо не ми пъхай в устата думи ,които не съм писала.И ти за говорител на българите ли се имаш или си отче,който си на небето и за българите ;D
skoti3:
--- Quote from: havaika on June 27, 2012, 07:26 ---
"Да наречеш българите днес възродители е същото" Къде съм казала,че всички българи са възродители ??? >:( Скатчо не ми пъхай в устата думи ,които не съм писала.И ти за говорител на българите ли се имаш или си отче,който си на небето и за българите ;D
--- End quote ---
На кое да вярвам ? Много ти е плитка паметта нещо.
--- Quote ---Но като милиционери -възродители , имате свръх възможностите не само да смените име,гражданство,индентичност и вяра ,но сте и в състояние да сменяте и пола на даден индивид."
--- End quote ---
botev:
--- Quote from: KaraIbrahim on June 26, 2012, 10:32 --- През 1913 год.ние бяхме преименувани!
--- End quote ---
:o Я пак! Искаш ли списък на помаците в Българската армия, да видиш с какви са имена били?
--- Quote from: KaraIbrahim on June 26, 2012, 10:32 --- Ние сме помаци и допирните точки с правителствата на Република Турция са ни дотолкова,доколкото именно тези правителства са ни протягали ръка за помощ в случаите,когато правителствата на нашата родина са ни причинявали беди и нещастия.
--- End quote ---
Дай един пример. По-скоро са ви извивали или издърпвали!
KaraIbrahim:
--- Quote from: botev on June 27, 2012, 23:14 --- :o Я пак! Искаш ли списък на помаците в Българската армия, да видиш с какви са имена били?
--- End quote ---
"2.1.Националното хомогенизиране на българоезичните мюсюлмани
(помаци)
Още преди идването на комунистическия режим, съсредоточеното в
Западните и Средни Родопи, както и в Тетевенския край, мюсюлманско население
с български майчин език е обект на повече или по-малко насилствени
асимилационни политики. В първия случай това е „кръстилката” по време на
Първата балканска война (1912-1913 г.), когато между 150 000 и 200 000 помаци от
Неврокопско (дн. Гоцеделчевско), Драмско и Ксантийско (дн. Гърция) са
принудени да приемат източното православие. Скоро покръстванията са
отменени..."
http://www.makedonika.org/whatsnew/komunisticki%20rezim.pdf
Ботев,като се правиш на ущипана мома ставаш смешен.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version