Български > Дискусии

Възродителният процес - Горчиви Спомени !

<< < (159/172) > >>

zinia:

--- Quote from: ЖАРКО ЖЕГЛЕВ on July 26, 2012, 12:30 ---Za teb moje da e Мит no za men be реалност za6toto toi sasaipa detstvoto mi i me ostavi bez detski spomeni.
Na men sasipa detstvoto mi no na roditelite i familiqtam cql jivot.
A tova ne sme samo az , semeistvo, familiq, selo, raion i taka natatak.

--- End quote ---

Не е приятно да се каже за нещо, което си преживял, че е мит нали?
За вас Батак може да е мит, но за българите е реалност!
Дано разбираш защо намесвам тук Батак!

ЖАРКО ЖЕГЛЕВ:
O4evidcite i 4ast ot izpalnitelite na tova ne6to nari4ano ot nqkoi Vazroditelen proces sa o6te jivi.
Batak e bil vav vastanie no nie ne razlikata e golqma ti dobre si go znae6 moje da si edin ot tqh.
Makar da se krie6 zad imeto na cvete ne si kitka za mirisane.

P. S. Ne znam za6to se podvizavate pod tova cvete s Meksikanski i Amerikanski koreni.
        6te ti prilqga pove4e Лайка (Лайкучка) zvu4i po balgarsko.

zinia:

--- Quote from: ЖАРКО ЖЕГЛЕВ on July 26, 2012, 12:43 ---O4evidcite i 4ast ot izpalnitelite na tova ne6to nari4ano ot nqkoi Vazroditelen proces sa o6te jivi.
Batak e bil vav vastanie no nie ne razlikata e golqma ti dobre si go znae6 moje da si edin ot tqh.

P. S. Ne znam za6to se podvizavate pod tova cvete s Meksikanski i Amerikanski koreni.

--- End quote ---

Доказваш пак, че освен с обиди не можеш да действаш по друг начин. Но може да приема идеята за името следващия път, когато цензурата на този форум ми наложи забрана за писане . Сигурно няма да е далеч този момент. Но нека ме спират, имена много!

skoti3:

--- Quote from: ЖАРКО ЖЕГЛЕВ on July 26, 2012, 12:43 ---O4evidcite i 4ast ot izpalnitelite na tova ne6to nari4ano ot nqkoi Vazroditelen proces sa o6te jivi.

--- End quote ---

Не е хубаво да се правят сега такива сравнения Баташко клане и Възродителен процес. Защото това може само да създаде дразги за бъдещето развитие на взаиомоотнмошенията в България между различните религии. Въпреки това, че Zinia постави точен въпрос за нещата, на който трябва да се размисли доста. Не може едното да се отрича сляпо, а другото не. И двете неща са били и никой нищо не може да направи днес и не трябва да се обвинява. И това, че въпроса може би е неудобен не прави потребителя възродител, както ви се иска. И така и аз ще задам един въпрос, защо предпочитате голяма част да гласувате за БСП при положение, че тя е пряк наследник на комунистическия режим. Това го видях от някои потребители преди тук, как че ако не били ДПС щяли мюсюлманите да гласуват за БСП. Чудя как така партия, която уж защитава интересите на мюсюлманите като ДПС са първи приятели с пряките наследници на комунизма и грабители от БС(К)П.

zinia:
Прав си Скоти. Просто ми дотегна да чета, че Батак бил мит, че си го изпросили. Затова си позволих тези сравнения. Преди години комун. власт решава да съсипе незнайно защо живота на много семейства от помашки произход, същото става и с баташките жители, нека не се забравя, че и техният живот е съсипан.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version