Български > Дискусии

Възродителният процес - Горчиви Спомени !

<< < (160/172) > >>

havaika:

--- Quote from: zinia on July 26, 2012, 13:25 ---Прав си Скоти. Просто ми дотегна да чета, че Батак бил мит, че си го изпросили. Затова си позволих тези сравнения. Преди години комун. власт решава да съсипе незнайно защо живота на много семейства от помашки произход, същото става и с баташките жители, нека не се забравя, че и техният живот е съсипан.

--- End quote ---
Аз предлагам така: Възродителите и хората осквернили гробовете на нашите родители и прародители в затвора.Така и с виновниците от Батак ;)

havaika:

--- Quote from: havaika on July 26, 2012, 14:37 --- Аз предлагам така: Възродителите и хората осквернили гробовете на нашите родители и прародители в затвора.Така и с виновниците от Батак ;)

--- End quote ---
  Що се отнася до ДПС никоя друга партия не е декларирала ,че ще защитава нашите интереси ;) ;)

skoti3:

--- Quote from: havaika on July 26, 2012, 14:37 --- Аз предлагам така: Възродителите и хората осквернили гробовете на нашите родители и прародители в затвора.Така и с виновниците от Батак ;)

--- End quote ---

--- Quote from: havaika on July 26, 2012, 14:38 ---  Що се отнася до ДПС никоя друга партия не е декларирала ,че ще защитава нашите интереси ;) ;)

--- End quote ---

Хаха, започна ли ти смяната. Май си втора смяна, а :D

В затвора, ама ама за тези от Батак няма как да стане.
А сега сериозно има за съжеление много хора, които трябва да са в затвора, кой за възродителен процес, кой за други гаври над населението, кой за кражбите, но за жалост не са, и за това са виновни хората. И дори след 89 година има хора за затвора днес, но не сме твърди.

С какво е декларирала ДПС, че ще защитава интересите. То всеки може да декларира, че ще прави това и онова но на практика е различно. Какво е направила ДПС за вас, нищо. Просто един малък кръг от хора успяват да извлечат дивиденти от властта, която имат, за повечето просто един голям морков. Същото е и за другите партии. Между другото и ГЕРБ казва, че ще помогата на всички, но какво прави в същност, едно голямо нищо. Няма никой в затвора от тези, които крадоха толкова време.

havaika:

--- Quote from: skoti3 on July 26, 2012, 15:08 ---
Хаха, започна ли ти смяната. Май си втора смяна, а :D

В затвора, ама ама за тези от Батак няма как да стане.
А сега сериозно има за съжеление много хора, които трябва да са в затвора, кой за възродителен процес, кой за други гаври над населението, кой за кражбите, но за жалост не са, и за това са виновни хората. И дори след 89 година има хора за затвора днес, но не сме твърди.

С какво е декларирала ДПС, че ще защитава интересите. То всеки може да декларира, че ще прави това и онова но на практика е различно. Какво е направила ДПС за вас, нищо. Просто един малък кръг от хора успяват да извлечат дивиденти от властта, която имат, за повечето просто един голям морков. Същото е и за другите партии. Между другото и ГЕРБ казва, че ще помогата на всички, но какво прави в същност, едно голямо нищо. Няма никой в затвора от тези, които крадоха толкова време.

--- End quote ---
  Бях в обедна почивка. :)

zinia:

--- End quote ---

Виновниците от Батак са на друго място, знаеш къде.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version