Български > История
Публикация в Саудитска Арабия-изопачаване на историят
gugu:
Открих рецензия за публикация в Саудитска Арабия с изопачаване на историята ни http://orientbg.info/analizi/salafitski_prochit_bulg_hist.html
Dobrev:
То и тук се навъртаха подобни "историци" с цяла кохорта поддръжници ...
Whitesnake:
--- Quote from: boyandobrev on March 17, 2009, 06:09 ---То и тук се навъртаха подобни "историци" с цяла кохорта поддръжници ...
--- End quote ---
Tc,tc, yazak dokato bqha tuka prospahme vazmojnosta da im kupim samoletni bileti za bazata - ¨Guantanamo¨
kasmet70:
http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2018051
gugu В. Търново, България Stani, ако искаш д а си правилен в израза, кажи "Похвала на момчето", а не както ти си написал накрая.
Аз се интересувам се от съдбата на помаците от десетина години. Чета и пиша в техния форум. Смятам, че заслужават внимание и разбиране заради нелеката им съдба. Те са добри хора и на доброто отговарят с добро. Просто трябва да не се допускат наистина опасни чужди влияния. Спекулациите с техните отлики са само опит да бъдем противопоставени и разделени. Моят призив е: Деца на България: единни в разнообразието си!
Но не трябва да се допускат чужди граждани с нечисти намерения да се заселват в България! Мисля, че западноевропейските страни допуснаха голяма грешка със заселването на арабите. Те се страхуват от нас, българите и източноевропейците. Но ние сме от една културно-историческа общност. Според мен светът не трябва да отива към тотално размесване и преселение на населението. Не е естествено човек да прекара живота си в друг климатичен и културен район от родния си-най малкото не е здравословно. Ескимосите са адаптирани към севера, арабите и негрите към юга. Ислямът си е за арабите, ескимосите са езичници, индийците са будисти и индуисти. Другото е противоестествено.
http://www.voininatangra.org/modules/ipboard/index.php?showtopic=1760&st=0&#entry26659
integer Публикувано на: May 6 2008, 08:34 PM
Новобранец
Група: Потребители
Съобщения: 3
Потребител # 1482
Дата на регистрация: 6-May 08
Аз съм един от свестните типове, които се опитват да помогнат на помаците да бъдат българи и почтенни български граждани в стария сайт pomaknet.org Опитах се да правя същото и в Ардино. За разлика от Ардино, където са непоправими, в помакнет има свестни помаци, на които трябва да се помага. При тях единствения начин за общуване е възпитания. Те също четат в интернет, попаднали са тук на тази тема и най-свестните от тях са се почувствали обидени от обръщението кочани. Тези хора са обикновенни наши братя-българи, над които се упражнява от десетилетия огромен натиск от много страни. И от нас зависи дали ще им подадем братска ръка и ще им помогнем, или ще ги тласкаме в лапите на Доган. За съжаление политиката "Разделяй и владей" се прилага от турците хладнокръвно, а от българските патриотични организации-поради силна емоционалност. Това е груба грешка. Нашата политика към тези българи, мюсюлмани, трябва да бъде не разделяне и обособяване, а приобщаване, заедно с тяхната различност.
Благодаря за хубавите думи,но ние не сме деца да ни превъспитавате.И искам да попитам кога да чакаме в домовете си Волшките бъргари?
ЖАРКО ЖЕГЛЕВ:
През 922 г. държавата приема за официална религия исляма и постепенно създава висококултурна цивилизация.
Волжка България просъществува чак до 13 век, когато бива разрушена от набезите на монголо-татарите и става част от държавата Златна орда. Според хрониките „Джагфар Тарихи“ на Бахши Иман от 17 век, чиято достоверност се поставя под съмнение от съвременните учени, Волжка България става васал на монголите и български войски участват в похода на Бату в Полша, Литва, Унгария
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version