Български > История

Публикация в Саудитска Арабия-изопачаване на историят

<< < (2/3) > >>

PNK2003:
Посочената публикация е красноречив пример за целенасочено изопачаване на историята...

gugu:
Късмет 70, благодаря за за издирените мои постинги на други места. Нали съм почтен-каквото пиша тук, такова и на други места?  Една малка забележка - аз съм казал, че ние трябва да си говорим възпИтано, а не че трябва да ви възпитАвам.
Мисля че последните истории около Рибново показват че съм прав - мнозина се опитват да ни противопоставят и разделят, а не да живеем по братски.
Мисля че моя линк към публикацията в Саудитска Арабия показва един опит да бъдем раздЕляни. 
В по-стара тема бях дал за пример пиесата на Бертолд Брехт-Тебеширения кръг. Където две майки спорили за едно дете.... няма да преразказвам.  Поуката е, че истинската майка няма да нарани детето си, дори ако се наложи да и го отнемат, но ще го запази живо и здраво. Това е и моята позиция - българската държава не може да направи никого на сила българин - дори тези по кръв българи, които искат да са други.  Но заради историческата истина и паметта на предците ни - историята не трябва да се фалшифицира.

kasmet70:
Срешнах досущ същите думи и в коментареите на ВТV под др.име.Да съм казъл нещо лошо за теб,само подчертах целия форум в който участваш.Описани сме като средство на научен експиримент.Аз се чудих защо имаше толкова доктори и все още има един,но незнам дали е ветиринар.Които се интересува нека почете. ;)

gugu:
да, в бтв името бе заето , та го написах обратно - ugug.
А веднъж ходих и при Тангра, защото ме подразниха колко са късогледи.
Въобще опитвам се като тебе:) да чета в разни форуми и медии и да споделям моите убеждения.
Как мислиш Късмет, не съм ли прав - ти имаш право да се чувстваш какъвто искаш. Но не бива да се "измисля" историческата истина. Заради хора като Радка Кушлева - светли и непоклатими като Родопските скали!

kasmet70:
 ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version