Български > Помаци

Истината за Помаците !

<< < (23/161) > >>

mustafa_b:
http://www.familytreedna.com/Default.aspx?c=1

Цени :

http://www.familytreedna.com/products.aspx

pomak BG:
Последните два постинга се доближават най-вече до темата.

Tomy:
mustafa_b , благодаря за отпратката. Генните открития са от най-големите постижения на нашето съвремие. Жалко, че има историци, които отричат смисъла и достоверността на генетичните изследвания по отношение на историята. Б.Димитров още твърди, че през кръстопътя България  минали стотици племена и всеки си оставял тук семето както му падне.  Но истината е друга - пише го и в този форум някъде.  50% от съвременните българи имат маркер в ДНК-то на 8000години!!!!!!  Представяш ли си,  цар Севт ни е дядо!
  serif mkd сигурно има изключения за имената, но какво ти говори фамилията Каракачанов за човека, който я носи?

Сидхарта:
Истината е категория твърде разтеглива но константна във времето величина ,тя понякога е изкривявана умишлено или не- скривана ,фалшифицирана,  зависеща от субективни преценки и подлагана на истински гонения -но историята е доказала че макар и късно ,тя все пак изплува а и развитието на науката и е мощен съюзник.Истината е вечно съществуваща ,просто трябва да и се обърне подобаващо внимание да се подходи отговорно към нея с нужното внимание и търпение този който я търси истински рано или късно ще я намери но дали ще му хареса.

EVROPOMAK:
Истината не излиза в другата тема за - павликяни и богомили, да видим, тук дали ще излезне!  ???
Та, по въпроса за наследниците и наследството се рових поне 1 година и кусур!  ::)
Проучвайки цялата генеалогия, ДНК-анализи, пра-пра-пра- - - наследодатели, наследници и родословие, стигайки чак до - 460 година пр.н.е., се оказва, че нямам абсолютно нищо общо с тези павликяни, богомили, славони, праболгари, бизанти, турки и разни други велики нации!  :o
Тук, таме има разни временни свалки за тези различните, но няма преплитане на ДНК-веригите на различно генетично и хромозомно ниво, а пък и не ми трябва да знам, дали  е имало или нямало!  >:(
Тъй, като се ровичках и цела година по наследствените ми имоти, опиращи до трите най-близки морета, се оказва, че навсякъде изравям ценни предмети и вещи с инициалите, подписите и печатите на моите пра-пра - - дядовци и баби, които, като сегашни Помаки, техни бубайкове и найки са били преди мекове подобните Траки!  :o
И, сега обмислям съдебен иск, но се чудя към кой да го насоча, дали към главатарите археолози или към главатарите историци, за да си ми върнат всичиките изровени иманета и да си ми ги върнат, защото ми принадлежат по право, като сайбия на тая територия!  ;D
Сега, че е възможно да има Помаци, които да се чувстват наследници на богомили, на павликяни, на всякакви други, това си е техно право и техен проблем, да си чувстват, такива, а оттам и да си предявят претенции за техното наследство!  :(
За, мойто древно наследство, когато го възстановя, се заричам да направя дарение от половинато си царство и господарство да подаря на соя сайят за слава на Помаклъка и за вечна слава на всички останали велики народи на Балкана!  :o
От всичко това, файда ще имат и павликяни и бомили и богонемили и мили и драги и немили народи, които посещават този сайят!  :D
Виж, може и на атакистчетата да дам по-некав грош, щото и те са ора и те имат нужди от препитание и право да оплюват Помаците!  ;D
Така, че ич не ме вълнуват драгите другари - болгари, турки, македони, греки, и много други велики ора, аз Помака - ахмака, и тех ще почерпя по неква стара жалтица, ей така за садакьа и за севапь, че отвреме навреме ни пускат да дишаме по неква кислородна молекула, иначе без тех направо щеше да си измрем като Помаци през Болканската и останалите по-раншни и по-късни мурабьотьа!  8)
Живейтье си животьа и се ровичкайте по-надлибоко в църната земя, та тогаваш може да се открие отговора на тоя вапрос!  :D  ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version