Български > Помаци
Истината за Помаците !
user1:
Моята идеология е, че всеки мюсюлманин не бива да дига ръка срещу баща си, ако ще и евреин да е. Мисля, че го пише в Корана.
pomak BG:
Примера е от първите години на възникването на исляма. Тогава меканците, една част от тях приемат исляма и се преселват в Медина, а другата част до преди това им мислили злото, тъй като първите се отказали от идолопоклоничеството. Чети Житието на Пророка Мухаммед. Препоръчвамти книгата на Сафиуррахман Мубаракфури Светли страници от житието на Мухаммед (с.а.с) http://www.way-to-allah.com/bul/library.html
pomak BG:
Те мюсюлманите не вдигат ръка срещу никого, срещу тях се вдигат ръце. Ако не се защитаваха първите мюсюлмани и ако не се изселваха щеше ли да го има исляма?
PETER:
Да бе, се срещу тях се вдигат ръце. :)
Посочи ми поне 1 държава където да има мюсюлмани и където на няма войни или бунтове.
Последните бяха в Мавритания и Китай.
Metka:
--- Quote from: PETER on July 23, 2009, 20:16 ---Да бе се срщу тях се вдигат ръце. :)
Посочи ми поне 1 държава където да има мюсюлмани и където на няма войни или бунтове.
Последните бяха в Мавритания и Китай.
--- End quote ---
- Европа , Петер.
Сега ти ми покажи една православна държава където е имало комунизъм и атеизъм, и където да няма войни или бунтове.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version