Български > Помаци

Истината за Помаците !

<< < (36/161) > >>

Hat:
Според сьщата статистика като процент от населението при помаците има най голям брой професори в различни области.Това е вроден интелект,който се проявява вьпреки всички издевателства над нас.

todor:
bi mi bilo mn interesno,a veroqtno i na drygite,da vidim zavetnata statistika na gledno .........

nezir_9:

--- Quote from: radanovski on November 11, 2009, 19:46 ---Prava e bila baba ti,ya mrazim grucite v dunoto na carvata si-mamicata im needna-celia rod sa mi izbili v Kukush.
Izvinyavam se za ezika si.

--- End quote ---

Radanovski, тук става дума са бащата(бобайкото) на човека, а не за "на баба ти фърчилото"!

А Вие какво изпитвате към гърците, моля, не го споделяите по този начин тук!

Kaplan:
 Историята на град Мадан

Слушайте внимателно!!

Същото нещо се е случвало и в много села от чеча

Shumarov:
Поздравления за този клип, suleiman94!
Допускам, че този клип ще предизвика негодуването на много отричащи устната традиция наши съфорумници!Но е хубаво да се знае, че има хипотеза за наличието на помаци в Родопите преди идването на Османската империя по тези земи! И, ако се окаже истина, то отпада митът, че помаците сме насилствено ислямизирани(потурчени) българи! Отпадането на този мит нито ме радва, нито ме разочарова-натъжава ме факта, че е бил измислен мит за да бъдем малтретирани и за да бъдем асимилирани, като етнос!
Факта, че има млади хора, като тебе suleiman94, ме радва, защото истината се търси и ще се узнае от поколенията!
Разбира се, намирането на този камък ще е невъзможно,според мене, защото другарите сигурно са го строшили на прах, за да не излезне истината наяве! Не ни остава нищо друго, освен да се доверим на добронамереността на този чичко!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version