Български > Помаци
Истината за Помаците !
mustafa_b:
--- Quote from: kasmet70 on March 18, 2009, 10:06 ---Не виждате ли -има само една статия и 1ч е в сайта.Не му се връзвайте.
--- End quote ---
За Малинчо ли говориш? Не си прочел втория му постинг, който пак бе нова тема, озаглавена "изчадия" и визираща помаците. Но темата бе изтрита съгласно правилата на форума.
kasmet70:
Вярно :-[
mustafa_b:
--- Quote from: kasmet70 on March 18, 2009, 10:18 ---Вярно :-[
--- End quote ---
Не си ли я чел? Случайно ми се намира в хистърито, мога да ти пратя мнението му на лични, ако искаш.
Ismet DRAMSKY:
Абе, хора не ги трийте много негативните и отрицателните мнения за да се разбере, какво мисли голяма част от другия народ за Помаклъка. Иначе, няма да можем да разберем къде се намираме или къде грешим. То ние си знаем, че сме си хубави и добри, обаче на мен ми е много интересно какво мислят противниците на Помаците. Ей, така за поука! С техните простотии, само могат да докарат Помаците да се усъвършенстват повече! Е, така поне аз си мисля!
Isyankar:
Ismet DRAMSKY, на базата на какво определи какво мисли "голяма част" от "другия народ" ... ?
От един човек влязъл в този сайт от другата религия ? Или от още 5 дето сме тука и не мислим като него ?
Стига вече манипулации и лични интерпретации ...
Това е целенасочено настройване на хората едни срещу други ... Атакистите и тем подобни - те мразят 7 млн от населението на България, защото не били арийци - това са шепа хора - по тях ли да съдя за цяла България ?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version