Български > Помаци

Истината за Помаците !

<< < (64/161) > >>

Шали:

--- Quote from: Nazmi on February 20, 2010, 06:06 ---По разни Форуми също спорят за Помаците- къде,какво,кога!
http://forum.nbu.bg/index.php?showtopic=5614&st=40

--- End quote ---

Ха-ха, изкуших се да видя колегите какво мислят, но темата им е друга, Назми. Една била се отвратила :) много смях...тя(той) дори си няма и идея колко много "помаци" има в университета и че дори в близкото и(му) обкръжение може да има :) Ей заради тези простотии си трайкат "помачетата" и им гледат сеира отстрани  ;D

EvroPOMAK:
 :D  ;D  :D
Тъй, Помаците, волю или неволю, стават разобличители на прословутата Българска толерантност!  :D

tersid:

--- Quote from: Nazmi on February 20, 2010, 06:06 ---По разни Форуми също спорят за Помаците- къде,какво,кога!

--- End quote ---
Назми това изречение е добро като заглавие на нова тема.Как мислиш.

Националист:
Аз нищо на никого не пипам! Ако някой може или има правото да ви кара да си сменяте имената/религията, той би трябвало да бъде задължително помак. При всички други случаи това нещо се нарича геноцид. Говоря по-скоро за самата идея на "Родина" - българските мюсюлмани да бъдат активна част от българския народ. Твърдо съм против смяната на имената на хората, по скоро става въпрос как помаците не трябва да се превръщат в турци.

tersid:

--- Quote from: Националист on February 20, 2010, 17:31 --- Твърдо съм против смяната на имената на хората, по скоро става въпрос как помаците не трябва да се превръщат в турци.

--- End quote ---
А, сега ако кажеш ,че не те  вълнува И въпроса как помаците трябва да се превръщат в цисти българи ,еша си немаш.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version