Български > Помаци
Истината за Помаците !
neru:
Natzionalist ,duhni nai_posle tazi kle4ka ot kibrit ,s koiato iska6 da osveti6 tzeliat sviat y si po4ini malko!Ima6e predi izvestno vreme edin GMO deto i na sun ne tarpe6e razli4noto i gumata ne mu pada6e ot ratzete.Ne6to mi zaprili4va6 na nego.
Nazmi:
--- Quote from: Hadj on February 20, 2010, 18:12 --- Назми.Три пъти с удоволствие гледах клипа.За моя радост имаше кадри и от място което съм посещавал много пъти.Благодаря за приятните мигове!
--- End quote ---
Здрасти.Радвам се,че ти е харесал клипа за помаците!
На мен определено много ми допадна и затова често си го гледам,има много истина в него.Koe e местото или кадри от клипа ще се радвам да споделиш!
POMACI-POMAKS
Nazmi:
Националист,
Мисля не си забравил в началото какво обеща преди да ти наложа Бан,ако си забравил последно ще ти припомня това.!
Прочети внимателно правилата на Форума особено т.1 и 2 http://www.pomak.eu/board/index.php/topic,72.0.html
Няма кой да те търпи тук ти да определяш хората какви са и в какво да вярват.Остави това право всеки сам да се определи.
Националист:
Съжалявам, темата вече е много оффтопик, но просто виж как като дам някакви данни всички млъкват. Някой казва, помаците са траки, аз се опитвам да оборя това, но никой не се наема да обори мен. Тук се опитвам да обясня на хората, че българският им произход е нещо реално, защото факти за нещо различно не съществуват или поне никой не иска да ми ги покаже. Спазвам винаги добрия тон и не се поддавам на провокаторите, които ме убиждат. Но все пак, ако правилата на форума не позволяват да правя това, ще си тръгна сам за да не създавам допълнително напрежение. Аз исках да водя дискусия тук, но никой не ми отговаря по темата, не възникна спор, в който да работим със сериозни доказателства и в крайна сметка да се получи нещо конструктивно. Така че, Назми, ако трябва, ми кажи и си тръгвам! Бановете, са решение за разни простаци, които идват тук и да нареждат какво трябва да се случи с вас. Аз не съм такъв и мисля, че можем да се разберем като културни хора.
Nazmi:
--- Quote from: Националист on February 21, 2010, 11:37 ---Съжалявам, темата вече е много оффтопик, но просто виж как като дам някакви данни всички млъкват. Някой казва, помаците са траки, аз се опитвам да оборя това, но никой не се наема да обори мен. Тук се опитвам да обясня на хората, че българският им произход е нещо реално, защото факти за нещо различно не съществуват или поне никой не иска да ми ги покаже. Спазвам винаги добрия тон и не се поддавам на провокаторите, които ме убиждат. Но все пак, ако правилата на форума не позволяват да правя това, ще си тръгна сам за да не създавам допълнително напрежение. Аз исках да водя дискусия тук, но никой не ми отговаря по темата, не възникна спор, в който да работим със сериозни доказателства и в крайна сметка да се получи нещо конструктивно. Така че, Назми, ако трябва, ми кажи и си тръгвам! Бановете, са решение за разни простаци, които идват тук и да нареждат какво трябва да се случи с вас. Аз не съм такъв и мисля, че можем да се разберем като културни хора.
--- End quote ---
Националист,
остави личните излияния за себе си.
Никой не те гони,но при условие ти многократно повтори за български произход на помаците е редно да предоставиш факти в полза за това.
Едно е да ни се иска друго е реалноста! Към днешно време така и не се намери исторически документ да покаже родственоста и произход на нас помаците
.Едно е сигурно- омешени сме,помаците са отделен народ в който има смесица от траки,славяни така както народите по света.
Няма чист народ-българи,турци...проблема е всеки сам да се определи и как се чувства,това е истината!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version