Български > Помаци

Истината за Помаците !

<< < (68/161) > >>

deniz7:

--- Quote from: Gelina on February 22, 2010, 16:43 ---Някой да го интересува нещо друго освен произхода на помаците , и като какви се самоопределят? Не ви ли писна да "дъвчите" едно и също в няколко теми? >:(

--- End quote ---
Напално си права Гелина, как несе умориха да определят хората сякаш са животни, коя каква порода била нека всеки сам си се определя, защо такива безмислени теми несе заключат, нямали какво друго да обсъждаме само тропаме на едно място. Всеки помак-мюсюлманин помак-турчин  знае че дедитему са били мюсюлмани,  факт е че след вращането на имената над 95% от мюсюлманите си варнаха имената с огромно желание, мислители че на тези хора ако дедите им небяха мюсюлмани те биха искали да си върнат имената Корена сие корен.

abc:

--- Quote from: Ada_BG on February 22, 2010, 20:21 ---много ми дреме.....

--- End quote ---

Струва ми се това ти е отношението по принцип. Като не флуудваш (спамене е друго) спри да пълниш темата с твоите екскурзианти!

abc:
Защото това е терминология. Така е приета, така се ползва. Не е флуиди, а флуудване. Различно е от спам. Имаш нет - образовай се. И да си имаме уважението, да не месим близки и роднини! Какво ще кажеш? Можеш да наричаш когото си искаш както пожелаеш.

Ada_BG:
Нека да е жива и здрава дъщеря ти.
Обаче аз съм туркиня и считам помаците за братя и сестри.
Освен това не мисля че флуудвам или пък спамя като тебе.
Казах ти това да го кажеш на дъщеря ти, защото е малка и може да ти повярва.
Но в интересн на истината, като ти погледах коментарите,само - спамове,спамове,още спамове,
много спамове и още толкова пъти на куб спамове..
Това лие твоя интелектуален продукт?

dim56:
Що не се преместите в чата да си мерите... интелектуалните продукти  ;D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version