Български > Помаци
Истината за Помаците !
abc:
Ада подкара го в познатия си стил. Дъра-бъра, ДПС. Айде холан.Считай помаците за братя и сестри. Радвам се и нито ще ти дам медал нито ще те нападна за това. Да уважаваш някой не е героизъм. Върви ти обаче тънката расистка нишка доколкото се знаем. Какво като си туркиня? С какво туркините са по различни от ескимоскине или чилииките? Ако помаците бяха будисти нямаше ли даги уважаваш или ги уважаваш само защото са мюсюлмани? Аман от теб. Не ме учи на кого от семейството какво да казвам и за последен път - семействата са за лични, скайпове и чатове. Тук няма работа. Ферщейни?
От последният ти пост 99% е плява. Айде стига толкова. Ако имаш нещо да ми казваш лично има лични съобщения- Не се проявявай като скандалджиика ;)
ПС Дим извинявай. Спирам.
Ada_BG:
Abc,tova poslednoto e na nemski,no ne se pishe taka.....heheheh..A otgovora mi e,ne ne te razbrah...
Pishe se ,,fernshtehen,,.....
Nein,abc :)
abc:
Айде по-кротко. Фръцна се и започна да интрегантваш. Нигога не съм настоявал Субиги да пише на кирилица. Похвално е обаче, че той започна да го прави. Ако намериш къде съм настоявал арогантно и провокативно той да пише на кирилица аз ще се извиня и ще ти хвана бял слон. Знаейки се от форумите трудно ще кажеш, че някога съм настоявал за банове и защо изобщо се занимавам с твойте глупостти... Ти просто интригантващ щото го можеш. Извинявам се на останалите, а на теб ще ти кажа, че глупостта не ходи по дърветата ;)
Шали:
--- Quote from: Ada_BG on February 22, 2010, 20:21 ---Махнаха се най добрите помаци от форума...
--- End quote ---
Mислиш ли преди да пишеш или го подкара за спорта?
dim56:
--- Quote from: Ada_BG on February 22, 2010, 20:21 ---Май не ви е ясно кой спами тука????Или така им отърва на някои.
Махнаха се най добрите помаци от форума,ами сега на6 ред лие,много ми дреме.....
--- End quote ---
Ако обичаш, недей да се подиграваш с пишещите тук и да раздаваш квалификации - демек останахме само калпавите помаци, а ;)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version