Български > Помаци

Истината за Помаците !

<< < (72/161) > >>

Hashashin:

--- Quote from: Pepito on March 18, 2010, 13:00 ---Въпросът ми бе към тези, които предлагат да се дадат норми за човека-помак. Изглежда ми абсурдно и обидно, защото всички сме мислищи създания.

--- End quote ---
Съгласен съм с теб.

yusu:

--- Quote from: Балканджия on March 18, 2010, 11:05 ---Юсу идеални хора няма. Идеален е само Бог!

--- End quote ---

--- Quote from: Балканджия on March 18, 2010, 11:05 ---Юсу идеални хора няма. Идеален е само Бог!

--- End quote ---

Аз не искам да показвам идеални хора и знам ,че това е абсурдно, исках да идеализирам понятието Помак , искаше ми се да си дадем отговор на това кой е помак и на какви условия трябва да отговаря за да нарича себе си такъв . просто искам едно що годе точно определение за Помак. Рамките в които може да се побере човака помак, за бъде наричан така , и нещата които могат да го изкарат от тези рамки и да бъде наречен   ...непомак..    Нищо ,че двете теми бяха слети , надявам се и по този начин съфорумците да изкажат собственото си мнение .  Благодаря!

Hashashin:

--- Quote from: yusu on March 19, 2010, 12:11 ---Аз не искам да показвам идеални хора и знам ,че това е абсурдно, исках да идеализирам понятието Помак , искаше ми се да си дадем отговор на това кой е помак и на какви условия трябва да отговаря за да нарича себе си такъв . просто искам едно що годе точно определение за Помак. Рамките в които може да се побере човака помак, за бъде наричан така , и нещата които могат да го изкарат от тези рамки и да бъде наречен   ...непомак..    Нищо ,че двете теми бяха слети , надявам се и по този начин съфорумците да изкажат собственото си мнение .  Благодаря!

--- End quote ---
Интересно е наистина какво е мнението на другите.

Свободен чове:

--- Quote ---Аз не искам да показвам идеални хора и знам ,че това е абсурдно, исках да идеализирам понятието Помак , искаше ми се да си дадем отговор на това кой е помак и на какви условия трябва да отговаря за да нарича себе си такъв . просто искам едно що годе точно определение за Помак. Рамките в които може да се побере човака помак, за бъде наричан така , и нещата които могат да го изкарат от тези рамки и да бъде наречен   ...непомак..    Нищо ,че двете теми бяха слети , надявам се и по този начин съфорумците да изкажат собственото си мнение .  Благодаря!
--- End quote ---

Който наистина даде дефиниция за понятието "помак" е готов лауреат за Нобелова награда.
Сигурен съм даже и че Божидар Димитров някой лев ще даде.
Не се е родил обаче, няма и да се роди такъв човек.

dim56:
Ами аз го бях задал същия въпрос в темата за невидимия етнос, но никой от знаещите не се обажда  ;)
Повтарям го и тук:

Според вас, какви са признаците, които отличават помака че е от друг етнос, спрямо околните в дадено населено място/район/държава?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version