Български > Помаци
Истината за Помаците !
abc:
--- Quote from: Chechliya on March 18, 2009, 10:55 ---Май трябва да се съглася с oruch. Това, че някой е решил да приеме християнството, не дава основание на мюсюлманите да му се подиграват, а да го съжаляват и да правят дуа, че някой ден ще прогледне за истината и ще се обърне към исляма. Въобще към такива хора трябва да се подхожда много деликатно. Колкото повече мюсюлманите ги бъзикат, те толкова повече се отдалечават от исляма, а мюсюлманите трябва да се опитват да ги привличат към исляма.
--- End quote ---
Те на това му се вика религиозна търпимост
Какво да правя аз християнина, непрогледнал истината
oruch:
Isyankar,
Никой не трябва да бъде обект на привличане.
Сура Бакара/Кравата/:256
Няма принуда в религията.Отличи се вече истината от заблудата.Който отхвърли идолите и повярва в Аллах,той се обвързва с най здравата връзка,която не се къса.Аллах е всечуващ,всезнаещ.
Беглик:
Още малко Истина:
"19. - 11:15 -
От: Анонимен
Aз сам завършил рибновската гимназия също така съм завършил коран курс в Рибново и знаете ли какво научих. Че религията ми показа правият пат и ми отвори едното око в живота а сведското образование ми отвори другото защото там научих това което ме влечеше а имменно счетоводството.И сега живея в голям гряд но сам вечно благодарен на моите учители и от джамията и от училището поклон пред вас и ви благодаря че ме направихте човек."
Chechliya:
Нещо не ме разбрахте. Като казвам "привличам", искам да кажа "проповядвам", както Боян Саръев проповядва сред помаците християнството. Освен това, abc, как думата "съжалявам" се вписва в понятието "религиозна нетърпимост"?
Isyankar:
--- Quote from: Chechliya on March 18, 2009, 11:53 ---Нещо не ме разбрахте. Като казвам "привличам", искам да кажа "проповядвам", както Боян Саръев проповядва сред помаците християнството. Освен това, abc, как думата "съжалявам" се вписва в понятието "религиозна нетърпимост"?
--- End quote ---
Ами запазете си проповедите с Боян Саръев - между вас си и не намесвайте цялата държава....Не всички имаме религиозни комплекси ... Такива имат и Саръев и онези с предните коментари дето проповядват и привличат....
За невярата в Бога и греховете си - не търсете причина в религията, а в религиозността си...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version