Български > Помаци

Истината за Помаците !

<< < (85/161) > >>

Сидхарта:

--- Quote from: Балканджия on November 08, 2010, 00:01 ---Сивин,  Дружба Родина е възстановена в Смолян.

--- End quote ---
Не си ме разбрал Балканджиоолу ага, имах впредвид възстановяването и във Велинградският край.

Hashashin:

--- Quote from: Сивин on November 08, 2010, 00:25 ---Не си ме разбрал Балканджиоолу ага, имах впредвид възстановяването и във Велинградският край.

--- End quote ---
Аааааа, ясно. Доколкото разбрах а имали някаква инициатива в Драгиново.

isa71:

--- Quote from: Сивин on November 08, 2010, 00:25 ---Не си ме разбрал Балканджиоолу ага, имах впредвид възстановяването и във Велинградският край.

--- End quote ---

Кат та глйодам на сърце ти е легнала ,,дружбицата,,

Hashashin:

--- Quote from: isa71 on November 08, 2010, 07:51 ---Кат та глйодам на сърце ти е легнала ,,дружбицата,,

--- End quote ---
Аго Исо, на много смолянски и девински помаци е на сърце ''дружбицата'' ;)

Hat:

--- Quote from: Балканджия on November 08, 2010, 08:44 --- Аго Исо, на много смолянски и девински помаци е на сърце ''дружбицата'' ;)

--- End quote ---
Не са чак толкова много но на тях "устата" им е голяма и всичко,което правят го разпространяват светкавично с подкрепата на многото си "патриотично" настроени другари от богопомазаното общество.Това сьздава една голяма илюзия за масовост на мероприятието но само в Смолянско,кьдето намира благоприятна почва за развите не така е вьв Велинградско обаче,кьдето е отхвьрляно и заклеймявано многократно но нито един пьт това не намерило широк отзвук сред обществеността  знаят си го само нашите.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version