Български > Помаци
Истината за Помаците !
Hashashin:
--- Quote from: sultan selim on November 10, 2010, 13:58 ---Няма как даги разбираме еднакво ;)
--- End quote ---
Така е :)
Сидхарта:
--- Quote from: Hat on November 10, 2010, 10:30 ---Поразмисли малко и ако все още се сьмняваш "икренно"ще те заведа и покажа такова място.За полуидитите с различен знак няма да оспорвам има ги навсякаде.
--- End quote ---
Съмнявам се и още как.
Къде е това място, само не ми казвай че е във Велинградско или в Бабешкият район ,защото ще стане както с нашият лек спор ,относно'' Радювица''те. ще изпаднеш в безтегловност.
Hat:
--- Quote from: Сивин on November 10, 2010, 14:08 ---Съмнявам се и още как.
Къде е това място, само не ми казвай че е във Велинградско или в Бабешкият район ,защото ще стане както с нашият лек спор ,относно'' Радювица''те. ще изпаднеш в безтегловност.
--- End quote ---
Само преди седмица бях по тия места и сьм обиколил доста но тая Радювица си е само в твоята глава.
Сидхарта:
--- Quote from: Hat on November 10, 2010, 14:12 ---Само преди седмица бях по тия места и сьм обиколил доста но тая Радювица си е само в твоята глава.
--- End quote ---
Хм упорит си в това да прикриваш нещата или пък в това че не знаеш.
И къде беше ако не етайна и кой пита.
Hat:
Вярно е че сьм упорит но нищо не прикривам.Истината е явна трябва само да се докоснеш до нея за да те осени.
--- Quote from: Сивин on November 10, 2010, 14:16 ---Хм упорит си в това да прикриваш нещата или пък в това че не знаеш.
И къде беше ако не етайна и кой пита.
--- End quote ---
Бях на обиколка из Велинградско но да не изпадаме в подробности и отегчаваме хората а да минем на лични.Случайно някой пак ще вземе да се обиди и разсьрди а ние тук си ценим сьфорумниците.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version