Български > Помаци
Истината за Помаците !
Сидхарта:
--- Quote from: Hat on November 10, 2010, 16:40 --- Разбира се че всеки може да се убеди кой е коректният всичко може да се провери на място.Един от най дьлго кметувалите в с.Цветино се казва Румен Кюлюмов сега живее вьв Велинград мога да ти посоча и адрес ако искаш та с него сьм водил много разговори и сьс сина му никога не е споменавано за разните там неща измислени от теб.Ходил сьм на място нищо подобно от това,което твьрдиш не е истина всичко е една голяма льжа.Иди на място провери и цьфни.
--- End quote ---
Знам за човека за когото пишеш но той почина, да си водил много разговори с него ме съмнява.
Макар че много време не съм бил в този град ,имам много приятели от там и епизодично , рядко макар но научавам по нещо от разговорите със тях.
Да ,преди доста години ,може би над 25, въпросният господин беше кмет[ даже не помна със сигурност но това кметство беше община -не съм сигурен само за този момент].
По скоро проведи разговор с някой от скорошните кметове и попитай за това за което спорим.
Gelina:
Много самохвалковци станаха. Сивин- ти ли си най-начетения в света?
Сидхарта:
--- Quote from: Gelina on November 10, 2010, 16:55 ---Много самохвалковци станаха. Сивин- ти ли си най-начетения в света?
--- End quote ---
Категорично не разбира се -аз съм ясновидец ,но гледам само на млади булки. ;D ;D ;D ;D
sultan selim:
На рька гледа на ..... познава
Gelina:
Коя ли пък будала ще ти даде да й гледаш? :)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version