Български > Помаци

Истината за Помаците !

<< < (12/161) > >>

PNK2003:
Това със "съжалението" прозвуча доста грубо, а уж говорим за уважение и търпимост.  Ще прегледам къде в Корана пише подобно нещо...

По отношение на религиите и търпимостта мисля, че PETER доста разбираемо е разяснил в последния си постинг по темата своето мнение, което напълно споделям и аз. 

abc:

--- Quote from: mustafa_b on March 19, 2009, 13:02 --- Затова атеизмът трябва да бъде ликвидиран от обществото ни.

Нека да не падаме толкова ниско, а да уважаваме разбиранията си, става ли?

--- End quote ---

Съвършенството е в детайлите Мустафа. А детайлите са даже и изпуснатите реплики.
Не искай ликвидации ако настояваш, че твоята религия е човеколюбива.

mustafa_b:
Разбира се! Както виждаш, отговарям на нападките от страна на ПЕТЕР. Затова и апелирам да не напада повече моята религия, за да не отвръщам и аз със същото.

PNK2003:

--- Quote from: mustafa_b on March 19, 2009, 13:02 ---Айде пак, старата песен на нов глас. Продължаваш да дрънкаш едно и също. Къде пише, че на самоубийците им се полагат девици в Рая? Самоубийството е кардинален грях в Исляма и тези, които посегнат на живота си заминават директно в Ада.

Аз пък ще ти дам примера с изнасилвача на своята дъщеря и ще те убеждавам, че безверието е причина този човек да извърши тази гадост. Затова атеизмът трябва да бъде ликвидиран от обществото ни.

Нека да не падаме толкова ниско, а да уважаваме разбиранията си, става ли?

--- End quote ---

Чак ликвидиран... Много силни думи.  Аз съм християнин, но всеки има право на избор, включително и да не изповядва религия. 

Самоубийството е грях не само според исляма.  За нормалните хора тези самоубийци не може да са истински мюсюлмани.  Но е факт, че те съществуват...       

mustafa_b:

--- Quote ---Чак ликвидиран... Много силни думи.  Аз съм християнин, но всеки има право на избор, включително и да не изповядва религия. 
--- End quote ---

"Религиите трябва да отмрат" е тезата на ПЕТЕР. Мисля, че това са също много силни думи.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version