Български > Помаци

Истината за Помаците !

<< < (113/161) > >>

Hashashin:
Не знам кой е по-тъп от всички ама жената се казва Радмила, и освен това е от Пожаревац- западните покрайнини ;)

"Радмила Манојловић (рођена 25. августа 1985. године у Пожаревцу) је српска фолк певачица, бивши учесник Звезде Гранда."

http://sr.wikipedia.org/sr/%D0%A0%D0%B0%D0%B4%D0%BC%D0%B8%D0%BB%D0%B0_%D0%9C%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D1%98%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%9B

tersid:

--- Quote from: Балканджия on November 12, 2010, 14:26 ---Тъп ли съм, остър ли съм не знам. Ама ако идеш в Сърбия и извън западните покрайнини ми найдеш некоя Рада ще те черпя. А ако са отделен славянски народ, защо прекрасно се разбират с един друг славянски народ, дето пеят едни и същи песни с него, имат сходни обичаи и нрав? ;) Сега ше кажеш че всички българи са бивши помаци. В думите ти има резон до толкова до колкото българите християни и помаците имат един корен. Това е видно и от самолет дето се вика ;)

--- End quote ---
Нема ти трябва да знаеш за себе си .А,едва ли ще отида до Сърбия да ти търся на тебе Рада .Аз ако отида ще си я взема за мене си, а не да ти чакам фукарската почерпка.Другото няма да коментирам за "еднаквите народни песни между ОТДЕЛНИТЕ славянски народи". Има ги и това е.
Виж ся ,казах ти ,аз смятам че  помаците сме със славянски произход, а не със български произход. Освен товааз не съм сигурен ,българите със какъв произход сте.

tersid:

--- Quote from: Балканджия on November 12, 2010, 14:35 ---Не знам кой е по-тъп от всички ама жената се казва Радмила, и освен това е от Пожаревац- западните покрайнини ;)

"Радмила Манојловић (рођена 25. августа 1985. године у Пожаревцу) је српска фолк певачица, бивши учесник Звезде Гранда."

http://sr.wikipedia.org/sr/%D0%A0%D0%B0%D0%B4%D0%BC%D0%B8%D0%BB%D0%B0_%D0%9C%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D1%98%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%9B

--- End quote ---
Сигурно и тя е българка , а Пешка.

Hashashin:
Тц, торлачка е :)

isa71:

--- Quote from: Балканджия on November 12, 2010, 14:39 ---Тц, торлачка е :)

--- End quote ---

Нещо ти куцат познанията,а.
Винаги си изказваш неподготвен ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version