Български > Помаци
Истината за Помаците !
Родопчанин:
http://smolyanpress.net/?p=17938
ibrahim65:
Уууурррррааааааааа намериха едно кръсче В Родопите уууууррррра.........................
Та няма какво да ви обеснявам какво е това „Орфей“ и пещерен клуб „Кристал“.
Та Кръстът с дължина около 25 см, направен е от желязо и бронз, е едно нищо с тези издигащи се в последно време грандиозни велики светещи и п.р. кръстове надлъш и на шир по нашата прекрасна Родина.
Та Сега местните пещерняци разчитат на финансиране ох ох ох ишала ишала.
Та екопътека „По пътя на родопския кръст“, ох ох ;D ;D екопътека точно найменование супер.
Та Според него, за да се докаже ранно християнство трябват сериозни доказателства, като монети и керамика в самата сграда, която трябва да се проучи от експерти. ишала ишала ;D ??? ??? ??? ??? ??? ???
Hat:
В смолянски регион имат богат опит в направата на "нови" древни кръстове и параклиси и като следствие от това връщане към правата вяра на всички "грешници" посмели да се нарекат помаци.Прекалено много опити да станат помаците българи на земята сега влезнаха и под земята в пещерите и могилите, след някоя друга година,когато демографският срив удари по силно и осезаемо ще започнат да откриват древни кръстове и във въздуха над смолянски регион,защото само там им се хващат на въдицата.
borko238:
Драги помаци,незнам защо всячески се стремите да се откъснете от корените си!?Радвам се че поне не всичките помаци мислят така.Не ме е яд,че си измисляте някаква история,а ме е яд,си си мислите,че ви вярват хората.
ibrahim65:
borko238 радвам се че си признаваш че незнаеш
аз ще допълня че нищо незнаеш и че не искаш да знаеш
и че ако ознаеш а и на това му идва времето ще хваниш гората.
А на това което се радваш му мина времето одавна
вие се смеяхте ние плачехме даже хващахме гората.
А на това което те е яд ще ти допринесе и сълзи след време.
И едно допълнение чети този сайт на глас та да го разбереш по добре.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version