Български > Помаци
Истината за Помаците !
Subeyi Kurt:
--- Quote from: Вологез on January 08, 2012, 19:07 ---Ибрахиме, ела да ти изправя дест помака и българи, ако ги разпознаеш кой какъв е, печелиш една седмица почивка на Цигов чарк в семеен хотел за двама.
--- End quote ---
Az da gi izbera 1000 ot edna strana i 1000 ot druga vse murgavi pa i nyakolko desetki mongoloidni shte ima razbira se. Ediniya go ima v Centralniya Komitet na Ataka. :D ;D :D
skoti3:
Като ти чета всички мисли Subigi Kurt, то ти и лидера на Атака заслужавате един доктор да ви преглежда и да ви прати заедно някъде.
Turas:
--- Quote from: skoti3 on January 08, 2012, 19:59 ---Като ти чета всички мисли Subigi Kurt, то ти и лидера на Атака заслужавате един доктор да ви преглежда и да ви прати заедно някъде.
--- End quote ---
Турчолята хем мразят помаците, хем се тръшкат като видяха, че помаците си търсят корените извън Туркия!!! И поспряха да гласуват за ДПС!
Subeyi Kurt:
Воло-skoti 3, гледам че като се хванете на тясно кръшкате от темата и ви текат лигите. Може ли да се дъpжите малко по-достойно че не ми приляга да ви отговарям. >:(
Turas:
Че кой те кара да ми отговареш? Темата е '' Истината за помаците'', виж колко статии съм написал по въпроса. Ако имаш нещо по темата напиши го.
Като е толкова хубаво в турекия, защо нашите младежи отиват да живеят и работят в Европа и Америка, а не в Турция? Всъшност какво е туржия за нас? Нито Исляма е турски за да ни бъдат духовни наставници, нито сме турци за да носим имената им, нито знаем турски за да четем книгите и гледаме телевизията им, нито държавата им е като хората за да се стремим натам.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version