Български > Помаци
Истината за Помаците !
botev:
--- Quote from: ibrahim65 on March 23, 2012, 23:49 --- така че тук прекрачваш границата.
--- End quote ---
Ти ли Бруте говориш за граници!!!??? :o
ibrahim65:
А бе subigi kurt, аз ги знам, аз влизам и при тях, да знаеш само колко са стари и пре-стари, велики пре-велики, лошото е че си вярват.
Svetlina:
--- Quote from: subigi kurt on January 22, 2012, 00:37 ---Не и обръщайте внимание, тя не знае какво приказва. Неоосманизъм има само в нейната плоска и бедна фантазия. ;D
--- End quote ---
............ а също и в плоската фантазия на министъра Давутоглу и на министър-председателя Ердоган.... попълни си списъка сам и прочети малко вестници и книги. Стига с тия сайтове.
Svetlina:
--- Quote from: ibrahim65 on March 23, 2012, 23:49 ---Svetlina на места наистина прикаляваш, като говориш за вярванията на хората твоята вяра ако имаш разбира се да не е нещо повече така че тук прекрачваш границата.
По време на османията са виновни османците да кажим, а сега пак те ли са виновни я си помисли малко по въпроса че тук едвам те търпят вече някой хора.
--- End quote ---
Защо се засягаш не мога да разбера, след като вярата ви е толкова силна.
Въобще не се и съмнявам, че едва ме търпят, даже мога да ти кажа кои са. А защо не реагираш по същия начин, когато има изказвания срещу България, изкривява се миналото, оплюва се българския народ като цяло...
Ти да не си над народа, извън него? Или се засягаш само, когато става въпрос за твоите близки по различни линии. Понеже съм част от обикновения народ аз също се засягам и затова отговарям веднага на лъжите и хулите, пък ти си мълчиш.
А на вяра се засягаш - не мога да те разбера. Е, вярата ли е по-важна или живите хора? Аз също съм вярваща, пък уважавам и живите хора. Обясних ти на едно място тука какво мисля по въпроса вече, прочети и опитай да си безпристратен.
Svetlina:
--- Quote from: subigi kurt on March 24, 2012, 00:01 ---До кога ще бъдем обект на нападки от страна на нео-възродители, ксенофобофашистки лумпени и техните им протежета........ Аман от натрапници и учители по българщина >:(
--- End quote ---
Ти си специалист по лигите, особено, когато възхваляваш предците си, потичат обилно отвсякъде... Показал си го във всяко изказване. Хленчи като не четеш и наблегни на османските локуми, че само по тях те бива.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version