Български > Помаци

Истината за Помаците !

<< < (147/161) > >>

asparuh7777:
ПРОИЗХОД НА СЛАВЯНИТЕ

"Склавини" е друго име на гетите - тракийски народ, според старите историци.

Днешните славяни са основно румънците (даките-гетите), молдовците и българите. Други народи трудно могат да се нарекат "славянски" в смисъла в който старите историци използват това име. Колкото и странно да звучи това днес, то става ясно от изворите.

...

Историкът от 6 век комес Марцелин говори за нападението на склавините и антите срещу Ромейската империя през 495 и 517 г. и ги нарича гети - той е почти съвременник на събитията.
Теофилакт Симоката (История VІІ, 2,5) историк от началото на VІІ век твърди, че гети е най-древното име на склавините.
http://bgsviat.narod.ru/drevnobulgarskaistoria/slavqni.htm

BG POMAK:
Вече влизам в сайта само профилактично с необходимите предпазни средства, които използвам за това, че сайта е вече мухлясал. Какво става бе хора, защо е необходимо толкова подробно да се връщате в миналото и да демонстрирате познания.Там вони.Дайте да говорим за настоящето и бъдещето на нашите помаци. Хората изнемогват, а вие ги връщате в нанайси години.Аз веднъж обявих с какво да ангажираме вниманието на помаците, а то е предлагане на алтернатива за излизане от това лошо състояние. Трябва да се съветват хората в посока в която да намерят препитание. Ръководителите на сайта се фукат, че той се поддържа от помаци извън България. Дайте контакти с тези хора за да се намерят работни места на наши гастербайтери.Аз самия обявих, че имам строителна фирма в България и търся работници.
Явно тук този сайт се занимава само с глупави писания и не обръща внимание на такива неща.В сайта основно участват няколко безделници, които си препращат определени писурщини, които само те ги разбират. Сериозните предложения ги подминават, защото такъв им е багажа на писурковците.
Аз определено се заканвам на тези писурковци, че този текст ще го публикувам във всички теми с надежда някой да му обърне внимание. но аз съм сигурен, че има заговор.

Rasate:

--- Quote from: BG POMAK on August 23, 2012, 10:53 ---Вече влизам в сайта само профилактично с необходимите предпазни средства, които използвам за това, че сайта е вече мухлясал. Какво става бе хора, защо е необходимо толкова подробно да се връщате в миналото и да демонстрирате познания.Там вони.Дайте да говорим за настоящето и бъдещето на нашите помаци. Хората изнемогват, а вие ги връщате в нанайси години.Аз веднъж обявих с какво да ангажираме вниманието на помаците, а то е предлагане на алтернатива за излизане от това лошо състояние. Трябва да се съветват хората в посока в която да намерят препитание. Ръководителите на сайта се фукат, че той се поддържа от помаци извън България. Дайте контакти с тези хора за да се намерят работни места на наши гастербайтери.Аз самия обявих, че имам строителна фирма в България и търся работници.
Явно тук този сайт се занимава само с глупави писания и не обръща внимание на такива неща.В сайта основно участват няколко безделници, които си препращат определени писурщини, които само те ги разбират. Сериозните предложения ги подминават, защото такъв им е багажа на писурковците.
Аз определено се заканвам на тези писурковци, че този текст ще го публикувам във всички теми с надежда някой да му обърне внимание. но аз съм сигурен, че има заговор.

--- End quote ---

Дърво без корен- вехне!!!

BG POMAK:
Какъв корен бе приятел.Нас помаците дванадесет пъти, така ни разкатаха майната, че вече историята ни е безразлична.Интересува ни настоящетооооооооо.Препратката ти с корена не ни интересува.Хората няма какво да ядат, а ти за корен ми говориш.Ако искаш да коментираме настоящето, ЗАПОВЯДАЙ

feggaria:

--- Quote from: BG POMAK on August 23, 2012, 13:04 ---Какъв корен бе приятел.Нас помаците дванадесет пъти, така ни разкатаха майната, че вече историята ни е безразлична.Интересува ни настоящетооооооооо.Препратката ти с корена не ни интересува.Хората няма какво да ядат, а ти за корен ми говориш.Ако искаш да коментираме настоящето, ЗАПОВЯДАЙ

--- End quote ---

Имаш право, но погледни какви глупости се пишат тук за бълг. история. Аз лично започнах да пиша, защото не можех безучастно да гледам как се говорят измислици от хора, които нямат и понятие от история. Трябва да се гледа настоящето, така е. Но за някои в този форум настоящето е само и единствено Турция. Не знам дали всички помаци мислят така, но тези, които пишат тук направо се задавят от омраза към българите. Ние не сме идеални, но да се изкарва, че българите са най-лошите хора на света това е прекалено. Не знам колко е полезен сайтът на помаците. Има нужда от доста  промени.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version