Български > Помаци
Истината за Помаците !
feggaria:
--- Quote from: Sevimmiks on September 12, 2012, 20:31 ---Фегария:- Бг Помак е прав, че трябва да се гледа настоящето. Миналото не може да се забрави все пак. Особено когато някой иска да се подиграва с него. Но да се върнем към неговия призив. Той казва, че търси работници, а помаците във форума се отнасят несериозно към това. Но не се очудвам !? -още със появяването си тук в този сайт започна да дава наставления как трябва да се изписва той,че бил мухлясъл ,че така трябва че онака трябва , а помаците не обичат много надигнатите началници, обичат сами да взимат решенията си относно начина си на работа.Казваш че помаците щом стане въпрос за работа и дим да ни няма!? Точно обратното е ,поразкараи се из обектите из София и попитаи за нас собствениците на фирмите и да видим какво ще ти одговорят.Сигорен съм само полужителни неща.Помаците със своето трудолюбие оттдавна са превзели София ,превземаме и Европа !/ Това в рамките на шегата/ Та затова...!
А щях да забравя да кажа на Помаг ВГ ,да очаква скоро време , промени в този " мухлясъл" сайт.
--- End quote ---
Никой не обича надигнатите началници. Всички българи имат началници, може да не ги харесват, но какво да се прави трябва да се работи. В този форум постоянно има оплаквания, че помаците не ги вземат на работа именно защото са помаци, а ето казваш, че превзели София, били известни с трудолюбието си - нещо не се връзва. Хем нямало къде да работят, хем работодателите им са доволни от тях. Май тези, дето все се оплакват тук трябва да спрат, защото нещата не са такива, каквито те ги изкарват.
BG POMAK:
Към feggaria Помаците в България са благи и трудолюбиви хора.Отношението им към другите етноси винаги е било позитивно.Срещат се и крайно фанатизирани в посока исляма.Други залитат към християнството, което ги прави смешни пред другите етноси.И едните и другите представляват много малък процент от либерално настроените помаци.Помаците в чужбина нямат реална представа за нещата в България и коментарите им в сайта са свързани с обстановката в тази страна в която живеят.Мненията и настроенията на помаците в Турция нямат нищо общо с това на помаците в България.Там манталитета и начина на мислене коренно се различава от това в България.Ти като какъв се определяш?Аз съм помак, умерено вярващ с българско име.Такива сме 80% от помаците в България.
havaika:
--- Quote from: BG POMAK on September 13, 2012, 13:03 ---Към feggaria Помаците в България са благи и трудолюбиви хора.Отношението им към другите етноси винаги е било позитивно.Срещат се и крайно фанатизирани в посока исляма.Други залитат към християнството, което ги прави смешни пред другите етноси.И едните и другите представляват много малък процент от либерално настроените помаци.Помаците в чужбина нямат реална представа за нещата в България и коментарите им в сайта са свързани с обстановката в тази страна в която живеят.Мненията и настроенията на помаците в Турция нямат нищо общо с това на помаците в България.Там манталитета и начина на мислене коренно се различава от това в България.Ти като какъв се определяш?Аз съм помак, умерено вярващ с българско име.Такива сме 80% от помаците в България.
--- End quote ---
Успоредно да се практикува и "единично побългаряване с отказ от исляма, което да бъде стимулирано от държавата с даване на стипендии,на фирмите(ръководени от помаци) обществени поръчки, назначаване на държавни служби, предимство при приемане на работа в полицията и т.н." ;) ;D
Subeyi Kurt:
--- Quote from: BG POMAK on September 13, 2012, 13:03 ---Аз съм помак, умерено вярващ с българско име.Такива сме 80% от помаците в България.
--- End quote ---
Българско, Булгарско, Гръцко или Християнско :D :D :D
havaika:
--- Quote from: BG POMAK on September 13, 2012, 13:03 ---Към feggaria Помаците в България са благи и трудолюбиви хора.Отношението им към другите етноси винаги е било позитивно.Срещат се и крайно фанатизирани в посока исляма.Други залитат към християнството, което ги прави смешни пред другите етноси.И едните и другите представляват много малък процент от либерално настроените помаци.Помаците в чужбина нямат реална представа за нещата в България и коментарите им в сайта са свързани с обстановката в тази страна в която живеят.Мненията и настроенията на помаците в Турция нямат нищо общо с това на помаците в България.Там манталитета и начина на мислене коренно се различава от това в България.Ти като какъв се определяш?Аз съм помак, умерено вярващ с българско име.Такива сме 80% от помаците в България.
--- End quote ---
Помаците само за хамали ли ще ги използвате >:( Поне един помак да има допуснат например в http://naim.bg/bg/content/news/600/880/247/
Рецензия на проф. д-р Александра Димитрова-Милчева (член на НЖ)
Рецензия на проф. д.и.н. Румен Иванов (член на НЖ)
Становище на доц. д-р Кръстина Панайотова (член на НЖ)
Становище на доц. д.и.н. Диляна Ботева (член на НЖ)
Становище на доц. д-р Людмил Вагалински (член на НЖ)
Становище на доц. д-р Павлина Владкова (член на НЖ)
Становище на доц. д-р Венцислав Динчев (член на НЖ)
Списък на публикациите и резюмета на трудовете на д-р Анета Емилова Петрова:
Списък на публикациите
ИЛИ ЗА ТОВА НЕ СТАВАТ ЗАЩОТО СА МЮСЮЛМАНИ ;) ;D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version