Български > Помаци
Истината за Помаците !
pomakBG:
В такъв случай се извинявам за политиката.. но без нея няма как братя! Политиката е отвратително нещо ама трябва да си имаш представа от нея иначе ще те мачкат но както и да е... трийте ми постовете ;)
Metka:
- Да без политика неможе в реалноста но тук може.
Инплантирането на политика тука , особено сега преди изборите е обслужване и преследване на определени политически и корпоративни интереси, тъй като партийте са корпораций.
Ако отвориме кутията на Пандора, ставаме лесна плячка в устата на политическата ламя.
pomakBG:
А бе ние като цяло и сега сме плячка на политическата ламя особенно голяма част от някой етноси... То като се мълчи нещата не се подобряват ;) Но за форума до голяма степен си прав ! Поздрави!
mustafa_b:
Не е лошо да се критикуват политиците - лошото е, че тази критика може да се използва за възвеличаването на други политици.
А този pomakBG /не знам дали е "случайност" избора на ника му, който е почти идентичен с този на историка Хюсеин Мехмед/ откакто е тук само за политика и "общи исторически корени" ни говори.
Kumuk:
--- Quote from: mustafa_b on May 14, 2009, 20:37 ---
А този pomakBG /не знам дали е "случайност" избора на ника му, който е почти идентичен с този на историка Хюсеин Мехмед/ откакто е тук само за политика и "общи исторически корени" ни говори.
--- End quote ---
Аз не вярвам да е случайност. На всичкото отгоре вярвам че е ''чакма'' Помак.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version