Türkçe > Güncel
Ahmed Bashev- Ахмед Башев !
kasmet70:
PETER ,много намясто.Изборите ще минат и народа пак ще страда.
PETER:
Мустафа, не е необходимо да ми се вързваш, а да провериш.
Предполагам че скоро документите ще са в мрежата.
shaban:
--- Quote from: PETER on March 20, 2009, 13:25 ---Не не е гавра!
Сега се появи втори Ахмед-Андрей-Манол Башев
http://www.btv.bg/news/news_details.pcgi?cont_id=128146
Двоен стандарт, а? :)
--- End quote ---
Агенция „Фокус”
Ахмед Башев: "Непрекъснато се спекулира с мюсюлманското население у нас
Не е вярно, че имам тлъсто досие, нито съм активен възродител. Активен вързодител е този, който подбуди тези инсинуации и клевети – г-н Недим Таламанов, който публично на площада в Рибново режеше шалварите на хората и затваряше джамията. Аз никога не съм вършил такива идиотщини. Това заяви за предаването на бТВ „Тази сутрин” кметът на община Гърмен Ахмед Башев.
Не съм подписвал декларация, че искам да сътруднича на ДС, много от хората бяха насила бутнати в тази схема. Виждате как непрекъснато се спекулира с мюсюлманското население, такава беше нашата съдба и преди 1989 година, каза още той. "
Петре, ако имаш доказателства ги дай, но недей да изказваш голи предположения ,иначе излиза пак,че някой се гаври с почтени хора,ама както и да е ,то в държавата ни това е станало вече като национален спорт.
omega2:
ZIP za y4enitsite do 4 klas islqm e mnogo gre6no tova go nqma dori i v turskite y4ili6ta . Na Ba6ev 6te mu bide podlqta vodq za6toto 6te e sledsven za sledva6tite izbori .U4itelkata po muzika sledva6tite 10 gd . nqma da bide uvollnena .
shaban:
Най новия рибновски виц.
-Абе ,знаеш ли оня виц за Яне Янев дето тича по ул."Оборище" със нож забит в гърба?
-Не..
-Ми то и аз не го знам, но добре започва..
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version