Български > Bестник
Твърдението,че България е еднонационална,е дискримина
PNK2003:
--- Quote from: celestialwish on October 21, 2009, 17:34 ---Ами то аз отговора го знам.
Той е същия какъвто е отговора за България
и за почти всички други държави.
Струва ми се, че сякаш само за Белгия и Швейцария
отговорът е друг, а защо не и за Македония.
В тази връзка идва също въпросът
дали САЩ са еднонационална, дву-, три-, пет- или многонационална държава?
И в този случай отговорът е същият като за Турция и България.
--- End quote ---
Белгия е изкуствено създадена държава за разлика от Швейцария, където по естествен път се е формирало швейцарското национално самосъзнание.
България и Турция са еднонационални държави и за никаква дискриминация не може да се говори в случая. НЕ виждам какво толкова има да се обсъжда повече по тази тема.
Gelina:
:)
Metka:
--- Quote from: celestialwish on October 21, 2009, 20:30 ---Дори заглавието и е неправилно, и то не заради невлязлата буквичка.
--- End quote ---
Da.
Ti govorish za bukvata ¨и¨v dumata ¨ Твърдението¨, koqto predi malko az pribavih.
Istina e 4e subigi ne e vinoven.
Zaglavieto snoshti beshe taka - ¨ Твърдението,че България е еднонационална,е дискримина¨
Az vednaga zabelqzah 4e lipsva bukvata - ¨ц¨, i ostanalite ot cqlata mi liubima duma ¨дискриминация ¨ - ¨ия ¨, syshto lipsvaha.
Zatova reshih da preglytna fakta 4e vse pak @celestialwish sledi dori i zapetajkite i samo zaradi edni tirence primerno da ipusnesh , 4ovek moje da izleze istinski satana. :o
No o4evidno ne sym se izlygal, makar 4e tayni4ko se nadqvah na tova da ne se zabeleji.
E sega si moderirah zaglavieto kakto subigi si go beshe publikuval i ne po negova vina lyubimata mi duma - ¨дискриминация ¨, ne e vyv normalniq vid i bi moglo da se dopusne 4e Diskriminaciq nqma izobshto.
Toest stignali sme, daje nadminali Evropa i Amerikancite.
Taka 4e sym precakan otvsqkyde ;D ;)
Shumarov:
--- Quote from: celestialwish on October 21, 2009, 20:30 ---Дори заглавието и е неправилно, и то не заради невлязлата буквичка.
--- End quote ---
Спомням си една много правилна тема в точно подходящо време с твое авторство,celestialwish -да ти я припомня ли? Иначе беше граматически правилно изписана!
rcn:
Аз бях сложил в подписа си турски превод на Вазовото "Аз съм българче", но ако на радетелите на еднонационалната държава това не е достатъчно, може да изровя и турски превод на "О, Шипка".
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version